Ποιός σχεδιαστής «χαστούκισε» την Michelle Obama;

«Φωτιές» άναψε ένα κόκκινο φόρεμα

Ποιός σχεδιαστής «χαστούκισε» την Michelle Obama;

Κόκκινο πανί -όνομα και πράμα- έγινε το κόκκινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η Michelle Obama κατά την υποδοχή του Κινέζου πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. Ο Oscar de la Renta, που ντύνει τις πρώτες κυρίες της Αμερικής εδώ και 30 χρόνια, επιτέθηκε στην κα. Obama γιατί φόρεσε... Alexander McQueen!

«Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως η συνάντηση έγινε για να προωθηθούν οι εμπορικές σχέσεις Αμερικής – Κίνας. Γιατί φόρεσε ρούχο Ευρωπαίου σχεδιαστή;», δήλωσε ο πασίγνωστος δημιουργός μόδας στο WWD Fashion και έσπευσε να προλάβει τυχόν απαντήσεις: «δεν μιλάω για δικές μου δημιουργίες, εγώ μεγάλωσα και δεν το έχω ανάγκη», πρόσθεσε.

Όπως επεσήμανε, υπάρχουν πολλοί νέοι και ταλαντούχοι σχεδιαστές στις ΗΠΑ τους οποίους η πρώτη κυρία της χώρας θα μπορούσε να προωθήσει φορώντας τα ρούχα τους.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Oscar de la Renta επικρίνει την Michelle Obama για τις στιλιστικές επιλογές της.

«Νομίζω ότι καταλαβαίνω τι κάνει η Obama και οι διαφημιστές της αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό... Δεν έχω αντίρρηση να φοράει J.Crew γιατί η Αμερική έχει ποικιλομορφία, ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι σχεδιαστές εκεί έξω», είχε δηλώσει το 2009.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top