Γνωστή ηθοποιός «τύφλα» στο μεθύσι

Σκόνταψε, έπεσε και έσκισε το φόρεμα της

Γνωστή ηθοποιός «τύφλα» στο μεθύσι

Τύφλα στο μεθύσι έγινε μετά την απονομή των «Χρυσών Σφαιρών» η Paz de la Huerta. Η 26χρονη αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο, και κόρη Ισπανού δούκα, μάλλον γιόρτασε και με το παραπάνω την βράβευση της δημοφιλούς σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί.


Το «Boardwalk Empire» βραβεύτηκε με τη «Χρυσή Σφαίρα» ως η «Καλύτερη Δραματική Σειρά», ενώ ακολούθησε και πάρτι σε ξενοδοχείο πολλών αστέρων μετά την απονομή. Ωστόσο η Paz δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, όχι γιατί δεν ήθελε, αλλά γιατί δεν της το επέτρεψε ο πορτιέρης του ξενοδοχείου επειδή παραήταν… μεθυσμένη!


Οι κάμερες έχουν καταγράψει την 26χρονη «σκνίπα» στο μεθύσι να βαδίζει, να παραπατά και να παραμιλά, ώσπου στο τέλος πέφτει και σκίζει το φόρεμα της με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το στήθος της. Στο θέαμα όπως είναι φυσικό οι κάμερες πήραν φωτιά: «Μα μπορώ να τα καταφέρω. Θέλω να το κάνω, με περιμένουν οι φίλοι μου» λέει μετά δυσκολίας η Paz στον πορτιέρη που αρνείται πεισματικά να την αφήσει να μπει στο ξενοδοχείο.


Μετά από την τούμπα, το ατύχημα με το φόρεμα και την άρνηση του πορτιέρη, η Paz εγκαταλείπει την προσπάθεια και απομακρύνεται. «Αστεία ή θιγμένη απόψε;» ακούγεται να τη ρωτά ένας δημοσιογράφος. «Αστεία»απαντά η Paz που δεν δείχνει να έχει επαφή με το περιβάλλον.


H 26χρονη de��la Huerta, μεγάλωσε στο Soho της Νέας Υόρκης και πήγαινε σχολείο με τον διάσημο αμερικανό σχεδιαστή μόδας Zac Posen με τα ρούχα του οποίου περπάτησε αργότερα στην πασαρέλα.


Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top