Στο νοσοκομείο ο «Ονούρ»!

Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ξιφασκίας

Στο νοσοκομείο ο «Ονούρ»!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο «Ονούρ» ή κατά κόσμον Χαλίτ Εργκέντζ, καθώς τραυματίστηκε την ώρα που έκανε μάθημα ξιφασκίας.


Ο ηθοποιός, εξασκούταν πολλές ώρες με σπαθιά και ασπίδες σε μια σημαντική για την εξέλιξη του σίριαλ σκηνή. Θέλοντας η αναπαράσταση της μάχης να είναι όσο το δυνατόν πιο πειστική, έπεσε και χτύπησε το χέρι του. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπ��στώθηκε ότι είχε σπάσει τον καρπό του.


Είναι αυτό που λέμε το «κακό το μάτι», μιας και ο Εργκέντς αυτή την περίοδο υποδύεται τον Οθωμανό Σουλτάνο Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή στον «Μεγαλοπρεπή Αιώνα»,ένα σίριαλ που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Τουρκία, διχάζοντας ακόμη και τους πολιτικούς!


Από τη μία οι αντιδράσεις δεκάδων χιλιάδων τηλεθεατών που πιστεύουν ότι η σειρά παρουσιάζει τον Σουλτάνο Σουλειμάν ως πότη και γυναικά, από την άλλη οι Ισλαμιστές που μέχρι και αυγά πέταξαν στις διαφημιστικές αφίσες του σίριαλ, δεν ήθελε και πολύ να γίνει το κακό!


Με χάντρα θαλασσιά θα πρέπει να κυκλοφορεί από εδώ και στο εξής ο γοητευτικός Χαλίτ Εργκέντς, αφού παρά τις αντιδράσεις,αλλά και τις απειλές του τουρκικού οργανισμού ραδιοτηλεοπτικού ελέγχου για τσουχτερά πρόστιμα στο κανάλι και διακοπή του σίριαλ, ο γαλανομάτης «Ονούρ» εξακολουθεί να καίει καρδιές και ως Σουλτάνος.


Με εκατομμύρια μικρούς και μεγάλους Τούρκουςνα στήνονται κάθε Τετάρτη βράδυ για να δουν το επόμενο επεισόδιο του αγαπημένου τους σίριαλ, ο Χαλίτ Εργκέντς δεν έχει να φοβάται τίποτα, εκτός από την… γλωσσοφαγιά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top