Μαρία Κορινθίου: «η Καλογρίδη είναι τρελή»!

Τι συζητάνε στις... τουαλέτες οι δύο ηθοποιοί;

Μαρία Κορινθίου: «η Καλογρίδη είναι τρελή»!

Τρελή αποκάλεσε την Νατάσσα Καλογρίδη η Μαρία Κορινθίου, εξηγώντας το... μυστικό για την επιτυχία της παράστασης στην οποία συμμετέχουν! Παράλληλα, μίλησε για το τι συζητάνε και τι κάνουνε δύο γυναίκες στην τουαλέτα ενός μπαρ, κάτι για το οποίο έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον η Ελένη Μενεγάκη.

Στον καναπέ του «Καφέ» κάθισε σήμερα το πρωί η Κορινθίου και άρχισε να περιγράφει τα της παράστασης. Τι το ‘θελε να πει ότι με την Καλογρίδη υποδύονται δύο φίλες που μιλούν στην τουαλέτα ενός μαγαζιού; Η Ελένη ήθελε να μάθει τι λένε!

«Μερικά θέματα είναι διαχρονικά. Στις τουαλέτες στα clubμε την φίλη σου, πάντα κουτσομπολεύεις τι έχει παιχτεί απέξω, κάτι που είδες, κάτι που νομίζεις», είπε η παρουσιάστρια και έδωσε «πάσα» στην ηθοποιό να μιλήσει για την σκηνή.

Στο σημείο αυτό ήρθε και η απορία της Ελένης για το τι λένε οι άνδρες μεταξύ τους όταν γνωρίσουν μια γυναίκα.

«Μιλάνε πιο... έτσι», απάντησε ο Μουτσινάς και στο προσκήνιο ήρθε ο... Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «δεν μπορώ να φανταστώ τον Κουτσογιαννμόπουλο να μιλά έτσι σε καμία τουαλέτα, κανενός μπαρ. Το έχει κάνει αλλά τα λέει πιο... Άντε να πει "ένα ωραίο γκομένακι"».

Η κουβέντα γύρισε ξανά στην παράσταση με την παρουσιάστρια να ρωτά την Κορινθίου πώς είναι η Νατάσσα Καλογρίδη την οποία δεν γνωρίζει.

«Η Νατάσσα; Η Νατάσσα είναι τρελή», είπε με στόμφο η ηθοποιός και η Χριστίνα Πολίτη συμφώνησε, προσθέτοντας πως... το μάτι της γυαλίζει.

Κάπου εκεί κατάλαβε την γκάφα της η Κορινθίου και έσπευσε να τα μπαλώσει, λέγοντας πως όταν λέει τρελή εννοεί... ευχάριστος άνθρωπος. «Γενικά είναι ένας πολύ εύθυμος άνθρωπος, ανέμελος και το βγάζει στο μέγιστο πια πάνω στους ρόλους. Της ταιριάζουν απόλυτα», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top