Η Ρία, «την κάνει» για… Ιταλία

Γιατί μεταναστεύει το γνωστό μοντέλο;

Η Ρία, «την κάνει» για… Ιταλία

«Μαύρη πέτρα» πίσω της ετοιμάζεται να ρίξει η Ρία Αντωνίου, που σκέφτεται να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ιταλία. Το γνωστό μοντέλο, έχει δεχτεί προτάσεις για φωτογραφήσεις και συμμετοχή σε τηλεοπτικά shows, ενώ σκοπεύει να ασχοληθεί και με την άλλη της μεγάλη αγάπη, που είναι το τραγούδι.


Η δίμετρη ξανθιά που καημό είχε να κάνει διεθνή καριέρα,βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στο Μιλάνο, ενώ στην Ελλάδα ήρθε για λίγες μέρες μόνο, αποκλειστικά για τις γιορτές. Τώρα ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τη γείτονα χώρα. Τι θα κάνει εκεί; show ιταλικό: απ΄αυτά που καλλονές χειμώνα καλοκαίρι φοράνε μπικίνι χορεύοντας όλο χάρη.


Μάλιστα, ως σωστή επαγγελματίας, ξεκίνησε και εντατικά μαθήματα Ιταλικών, έτσι για να εγκλιματιστεί γρηγορότερα. Όσο για το τραγούδι; ετοιμάζει νέο δίσκο στην Ιταλία με τη συμμετοχή Ελλήνων και Άγγλων τραγουδιστών.


Όχι τίποτ΄άλλο δηλαδή, αλλά «η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη», και η Ρία κοντεύει να ρέψει από το τρέξιμο σε καμπάνιες στη Γερμανία και στην Ιταλία αλλά και από τις φωτογραφήσεις μόδας.


Ο επιμένων νικά όμως, και το κορίτσι το πήρε απόφαση: θα τις φάει λάχανο τις Ιταλίδες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top