«Υποκλιθείτε, σκύλες!»: Η Madonna απαντά για τις πλαστικές στο πρόσωπό της

Το post της «βασίλισσας της pop» μετά τα Grammys 2023

Βίντεο για τα βραβεία Grammys απο το Breakfast@star

H Madonna δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή της στα βραβεία Grammys 2023, απάντησε στους επικριτές της που σχολίασαν πως λόγω των αισθητικών επεμβάσεων έχει γίνει αγνώριστη.

«Δεν μπορεί να είναι αυτή!»: Το Twitter σταυρώνει τη Madonna για τα Grammys

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

«Υποκλιθείτε, σκύλες», έγραψε στο τέλος του post η «βασίλισσα της pop». Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της που όλοι στάθηκαν στην εμφάνισή της και όχι στα λόγια της από τη σκηνή. 

Madonna: Ανακοίνωσε παγκόσμια περιοδεία για τα 40 χρόνια καριέρας

«Αντί να εστιάσουν σε αυτό που είπα στην ομιλία μου, που αφορούσε το να ευχαριστήσω για τη γενναιότητα καλλιτεχνών όπως ο Sam και η Kim, πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για τις κοντινές φωτογραφίες μου. Τραβηγμένη με κάμερα με τύπο φακού για μακριά από φωτογράφο που θα παραμόρφωνε το πρόσωπο καθενός», ανέφερε αρχικά.

H Madonna σε... άλλη διάσταση: Γλείφει νερό από μπολ σκύλου

«Για άλλη μια φορά βρίσκομαι στο προσκήνιο του ηλικιακού ρατσισμού και του μισογυνισμού που διαποτίζει τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Ένας κόσμος που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες που περνούν τα 45 και νιώθει την ανάγκη να την τιμωρήσει αν συνεχίσει να είναι ισχυρή, εργατική και περιπετειώδης.

Ποτέ δε ζήτησα συγγνώμη για καμία από τις δημιουργικές επιλογές που έχω κάνει ούτε για τον τρόπο που φαίνομαι ή το ντύσιμο μου και δεν πρόκειται να ξεκινήσω. Έχω υποβαθμιστεί από τα μέσα ενημέρωσης από την αρχή της καριέρας μου, αλλά καταλαβαίνω ότι όλο αυτό είναι μια δοκιμασία και είμαι χαρούμενη που κάνω την πρωτοπορία ώστε όλες οι γυναίκες πίσω μου να περάσουν πιο εύκολα τα επόμενα χρόνια. Ανυπομονώ για πολλά ακόμα χρόνια ανατρεπτικής συμπεριφοράς. -σπάζοντας τα όρια-αντιστεκόμενη στην πατριαρχία -και κυρίως να απολαμβάνοντας τη ζωή μου», πρόσθεσε η Madonna, δίχως να κρύψει τη δυσαρέσκειά της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top