Νατάσα Θεοδωρίδου: Η τούρτα-έκπληξη στην κόρη της για τα γενέθλιά της!

Οι ευχές της τραγουδίστριας στη μεγάλη της κόρη

Δείτε συνέντευξη της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Breakfast@Star

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς η μεγάλη κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα, έχει τα 28α γενέθλιά της!

Γενέθλια για τη Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι τρυφερές ευχές της κόρης της

Μάλιστα, η τρυφερή μανούλα που λατρεύει τις κόρες της, δε θα μπορούσε την ιδιαίτερη αυτή ημέρα να λείπει από το πλευρό της κόρης της. Συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου της ετοίμασε μια τούρτα-έκπληξη την ώρα που βρισκόταν έξω και της τραγούδησε «χρόνια πολλά» μαζί με την αδερφή της Ανδριάνα Φουστάνου.  

To περασμένο καλοκαίρι η Χριστιάνα Μπέτα έκανε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής

To περασμένο καλοκαίρι η Χριστιάνα Μπέτα έκανε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής στη Μύκονο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Χρόνια σου πολλά καλή μου ψυχή… είσαι ένα ευλογημένο παιδί κι εγώ μια ευτυχισμένη μητέρα γιατί με αξιώνει ο θεός κάθε χρόνο να σε βλέπω γεμάτη υγεία και καλό άνθρωπο… να ζεις έντονα την κάθε σου στιγμή… η αδερφή σου εγώ κι ο πατέρας σου είμαστε πάντα κοντά σου…», έγραψε στο βίντεο που πόσταρε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Στην έκθεση της κόρης της, Χριστιάνας, στη Μύκονο

Θυμίζουμε πως μέχρι το 1996 η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, με τον οποίο απέκτησε τη Χριστιάνα το 1994. Από το 1999 έως το 2007 υπήρξε παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο, με τον οποίο το 2000 απέκτησε επίσης μια κόρη, την Ανδριάνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top