Ο Jude Law επιτέθηκε σε παπαράτσι

Γιατί τα πήρε στο κρανίο ο ηθοποιός;

Ο Jude Law επιτέθηκε σε παπαράτσι

Πρώτη ανάρτηση: 18/04/2012 00:00

Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μου δείχνει να λέει προς τους φωτογράφους. Ο Jude Law είναι κούκλος και πολύ καλός ηθοποιός αλλά ο ρόλος τελικά που του πάει καλύτερα είναι αυτός του πατέρα. Ο γοητευτικός ηθοποιός είναι πολύ δεμένος με την 15χρονη Rafferty, τον 11χρονο Iris και την 9χρονη Rudy, παιδιά που απέκτησε με την πρώην γυναίκα του Sadie Frost.

O Jude καταφέρνει πάντα να συνδυάσει τις κινηματογραφικές δουλειές του και κατακτήσεις για να βρίσκει όλο και περισσότερο χρόνο να ασχολείται μαζί τους. Τους συνοδεύει στο σχολείο , επισκέπτονται μαζί μουσεία, μιλάνε πολλές ώρες για πολλά θέματα και δεν επιτρέπει «παρεμβολές» από τρίτους . Έτσι αν δει κάποιον φωτογράφο να πλησιάζει προς το μέρος του νευριάζει και δεν διστάζει να επιτεθεί λεκτικά ή σωματικά .

Εδώ ο Jude καταλαβαίνει ότι τον ακολουθεί ο φωτογράφος και θυμώνει, δείχνοντας απειλητικά το δάχτυλό του προς το μέρος του. Κάποια στιγμή σταματάει στο δρόμο για να θαυμάσει την δουλειά ενός ζωγράφου και συνειδητοποιεί ότι ο φωτογράφος τον ακολουθεί ακόμα. Τον πλησιάζει σαν να ήταν ο σωματοφύλακας των παιδιών και του ζητάει να φύγει. Γιατί όπως έχει δηλώσει πολλές φορές , τον ίδιο δεν τον ενδιαφέρει αν τον ακολουθούν όταν είναι μόνος ή συντροφιά με μία άλλη γυναίκα αλλά τον ενοχλεί αφάνταστα να τον ακολουθούν όταν είναι με τα παιδιά του γιατί θέλει να προστατεύσει το δικαίωμα να ζει μαζί τους στιγμές ιδιωτικές μακριά από τα φλας των παπαράτσι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top