Έγκυος πασίγνωστη ηθοποιός!

Το ανακοίνωσε μέσω Facebook

Έγκυος πασίγνωστη ηθοποιός!

Έγκυος στο δεύτερο της παιδί ανακοίνωσε ότι είναι η Jessica Alba! Η διάσημη ηθοποιός που έχει ήδη μια κορούλα 2 ετών, δημοσιοποίησε τα ευχάριστα μέσω Ίντερνετ.

«Θέλω να σας ανακοινώσω πολύ ευχάριστα νέα! Η Honor θα αποκτήσει αδερφάκι! Εγώ και ο σύζυγος μου είμαστε πολύ συγκινημένοι, και θα θέλαμε να “μοιραστούμε” μαζί σας τα νέα, ώστε να μην το μάθετε από κάπου αλλού. Εκτίμησα πολύ όλα την αγάπη και την εκτίμηση που μου δείξατε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και ελπίζω να κάνετε το ίδιο και με τη δεύτερη», έγραψε η ηθοποιός στο Facebook.

Η 29χρονη ηθοποιός, είναι παντρεμένη με τον 32χρονο παραγωγό Cash Warren. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «The Fantastic Four» το 2004, και αρραβωνιάστηκαν τρία χρόνια αργότερα, με το που η Alba έμαθε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Μάλιστα, λίγες μέρες πριν ανακοινώσει και επίσημα την δεύτερη εγκυμοσύνη της, εμφανίστηκε στα βραβεία Βaftas με μακριά μπλε φαρδιά τουαλέτα, η οποία έκρυβε επιμελώς την κοιλίτσα της που έχει αρχίσει και μεγαλώνει.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top