Θύματα κλοπής δύο πασίγνωστα πρόσωπα της σοουμπιζ

Ποιες κυρίες έζησαν τον τρόμο;

Θύματα κλοπής δύο πασίγνωστα πρόσωπα της σοουμπιζ

Θύμα κλοπής έπεσε η δημοφιλής ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Η τραγουδίστρια μόλις τελειώσει τις εξαντλητικές πρόβες για την θεατρική παράσταση που ετοιμάζει και επέστρεψε στο σπίτι της στο Παγκράτι. Με την πρώτη ματιά όλα έδειχναν φυσιολογικά. Κάποια στιγμή, όμως, διαπίστωσε ότι όλα τα κοσμήματά της είχαν «κάνει φτερά». Πανάκριβα κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας, με τα οποία είχε τεράστιο συναισθηματικό δέσιμο εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας από την θέση τους. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, καθώς στο σπίτι δεν υπήρχε το παραμικρό ίχνος παραβίασης.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, δράστης φαίνεται να είναι η γυναίκα που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός για την Ελευθερία Αρβανιτάκη τους τελευταίους μήνες, καθώς μόνον εκείνη ήξερε πού βρίσκονται τα χρυσαφικά. Επιπλέον, οι υποψίες ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ευθύνεται για την κλοπή έχουν «φουντώσει» καθώς μετά την γνωστοποίηση του περιστατικού, η γυναίκα έχει γίνει άφαντη και αναζητείται.

Όμως, τον τρόμο έζησε και το μοντέλο και παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, το αυτοκίνητο της οποίας διέρρηξαν άγνωστοι έξω από το σπίτι της. «Παραβιάσανε και την κλειδαριά και το παράθυρο έξω από το σπίτι. Το πρωί που το είδα, η πόρτα του ήταν ανοικτή. Το είδα και είπα τι γίνεται εδώ;», δήλωσε στο Star ο πατέρας της Δούκισσας Νίκος Νομικός.

Η Δούκισσα κλείδωσε το αυτοκίνητό της και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της, χωρίς να αφήσει μέσα τίποτε που να τραβά την προσοχή του δράστη ή των δραστών. Έψαξαν ντουλαπάκια και θήκες και ευτυχώς για εκείνη δεν πήραν απολύτως τίποτα. «Άνοιξαν με κατσαβίδι αλλά δεν πήραν τίποτα, ούτε καν τα χαρτιά της», ανέφερε ο πατέρας της. Οι άγνωστοι εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός ότι στον συγκεκριμένο δρόμο δεν είχε πολύ κίνηση.

Αυτόν τον καιρό, η Δούκισσα Νομικού προετοιμάζεται για το βίντεο κλιπ στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει με τον Γιώργο Καπουτζίδη, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου γυρίστηκε στον τελικό του Just the two of us.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top