Συγκινεί ο κολλητός του Πάνου Νάτση: «Περιμένω να με πάρει τηλέφωνο»

Ο Ευθύμης Γεωργόπουλος δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα τον δει ξανά

H είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο «βύθισε» στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του Πάνου Νάτση: «Θα πενθώ πάντα… μ΄ ακούς;»

 

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση εξομολογείται: «Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί»

Τα αγαπημένα του πρόσωπα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν πρόκειται να δουν ξανά τον ταλαντούχο ηθοποιό. Ανάμεσα σε αυτούς και ο καλύτερος φίλος του αδικοχαμένου ηθοποιού, Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο οποίος τον αντικατέστησε στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!».

Ευθύμης Γεωργόπουλος

«Θα μας πάρει καιρό να συνειδητοποιήσουμε ότι λείπει ο Πάνος Νάτσης. Ήταν ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος του κόσμου. Ήταν οι πιο περίεργες πρόβες της ζωής μου μετά το θάνατό του. Ο Πάνος μου είχε πει να διαβάσω τα κείμενα για να τον αντικαταστήσω επειδή φοβόταν ότι είχε Covid», ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Όταν φεύγω από το θέατρο στεναχωριέμαι πολύ, επειδή βγαίναμε πάντα, περιμένω τον Πάνο να με πάρει τηλέφωνο», πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ περιέγραψε ότι «Από τον Πάνο έχω κρατήσει αμέτρητες όμορφες στιγμές. Το ότι καταφέραμε να βγούμε στην σκηνή μετά το θάνατο του Πάνου Νάτση ήταν ένα κατόρθωμα 8 ηθοποιών και του Γιώργου Καπουτζίδη. Η συνεργασία με το Γιώργο Καπουτζίδη είναι πολύ ωραία», εξήγησε ο Ευθύμης Γεωργόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top