Ιωάννης Παπαζήσης: «Όταν πρωτοείδα τον γιο μου, δεν ένιωσα τίποτα»

Τι είπε για τη μητέρα του γιου του, Βανέσα Αδαμοπούλου

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε για τα συναισθήματά του όταν έγινε πατέρας αλλά και για την πρώην σύζυγό του και μητέρα του γιου του, Βανέσα Αδαμοπούλου.

«Το παιδί μου ήρθε στις 10 Αυγούστου του 2015. Το παιδί μου ήρθε τυχαία στη ζωή μου, ήταν ότι πιο ευχάριστο γιατί εγώ ήθελα πάντα να κάνω παιδί. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ήταν το πιο ωραίο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου, το να γίνω πατέρας», είπε στην εκπομπή Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Τίποτα. Όταν πήγα στο μαιευτήριο με όλο αυτό το άγχος και την αγωνία και είδα τον γιο μου για να νιώσω αυτό που λένε: “Όταν δεις τον γιο σου θα κατουρηθείς, τελείωσε”. Εγώ δεν έπαθα τίποτα. Τον είδα και είπα: Οκ ωραίος είναι. Βγήκα έξω και έκανα τσιγάρο», ανέφερε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Δε νιώθω καθόλου ευχάριστα να μιλάω για τα προσωπικά μου, δε μου αρέσει. Το ότι έχω μιλήσει δημόσια για τη μητέρα του παιδιού μου, θα το έκανα μέχρι να πεθάνω. Θεωρώ το πιο σημαντικό πράγμα τη μητρότητα και θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ τυχερός που στη δική μου ζωή μητέρα του παιδιού μου είναι η Βανέσα. Είναι μια σπουδαία μάνα», είπε.

Για το αν έχει τύψεις για τον χρόνο που έχει διαθέσει στο μεγάλωμα του παιδιού του, ο Ιωάννης Παπαζήσης είπε: «Δεν έχω τύψεις ως πατέρας. Δεν είμαι ο μπαμπάς που δεν έχω δώσει ώρες από αμέλεια. Θα έδινα για το παιδί μου τα πάντα. Αν ήμουν στη Νέα Υόρκη και μου έλεγε ο μικρός «Μπαμπά θέλω να σε δω τώρα» και έκλαιγε, θα γυρνούσα από τη Νέα Υόρκη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top