Καραφώτης: Απαντά στις αντιδράσεις για τις εμφανίσεις με τη Θεοδωρίδου

Ο τραγουδιστής απάντησε για πρώτη φορά

Ο Κώστας Καραφώτης απάντησε πρώτη φορά στις αντιδράσεις που έχον προκαλέσει οι εμφανίσεις του μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο θέατρο Παλλάς μετά το κλείσιμο των νυχτερινών μαγαζιών λόγω του κορωνοϊού.

«Νιώθω τυχερός που η Νατάσα Θεοδωρίδου επέλεξε αυτή την σεζόν να κάνει τη μουσική της παράσταση ουσιαστικά στο θέατρο. Από την άλλη αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα μαγαζιά και αυτό που συνέβη μέσα στις γιορτές, να κλείσουν δηλαδή η μουσική και όλα τα κέντρα διασκέδασης, είναι πραγματικά τραγικό και για τους μουσικούς και για τους τραγουδιστές αλλά και για μια τεράστια αλυσίδα ανθρώπων» είπε αρχικά ο Κώστας Καραφώτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Τραγουδιστές τοποθετούνται για τη Θεοδωρίδου που συνεχίζει τις εμφανίσεις

«Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας σε θεατρικό χώρο, όπου υπάρχουν καθήμενοι με μάσκες, δε νομίζω πως μπορεί να μας κατηγορήσει κάποιος για αυτό. Ξέρω ότι υπάρχουν αντιδράσεις και δεν ξέρω αν και εγώ ήμουν θυμωμένος, ίσως κάποια στιγμή να έλεγα πράγματα που δεν τα εννοούσα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι και λίγο δίκοπο το μαχαίρι. Αυτή τη στιγμή εμείς παρουσιάζουμε μουσική σε ανθρώπους που κάθονται ακίνητοι με μάσκα στο πρόσωπο. Φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι και για εμάς να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας. Δεν είναι δηλαδή ότι εμείς διασκεδάζουμε και ο κόσμος από κάτω χορεύει ή πίνει στο Παλλάς και οι υπόλοιποι δεν μπορούν» πρόσθεσε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top