Κate Middleton: Η «βασίλισσα του Fitness!

Δείτε πως θα αποκτήσετε το καταπληκτικό κορμί της

Κate Middleton: Η «βασίλισσα του Fitness!
Με ύψος 1,76 η Κate Middleton έχει σιλουέτα που θα ζήλευαν ακόμα και μοντέλα. Αδύνατη, καλογυμνασμένη και καλλίγραμμη, η μελλοντική πριγκίπισσα όχι μόνο δεν εφαρμόζει εξαντλητικές δίαιτε��, αλλά αντίθετα τρώει τα πάντα!

Αν και το τελευταίο διάστημα έχει αδυνατίσει αρκετά λόγω των πυρετωδών προετοιμασιών για το γάμο της με τον πρίγκιπα William, η Kate λατρεύει το καλό φαγητό: Μαζί με τον μελλοντικό της σύζυγο, «τους αρέσει να περνούν ώρες με φίλους μαγειρεύοντας. Τρελαίνονται να μαγειρεύουν διάφορα είδη pasta και γενικά, παραδοσιακά ιταλικά και βρετανικά πιάτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στα γεύματα τους δεν συμπεριλαμβάνονται τα θερμιδοφόρα burgers, ή πατάτες με σος και λουκάνικα», αναφέρει στο περιοδικό People η επίσημη βιογράφος του παλατιού Katie Nicholl.
Mε τον William άλλωστε αποτελούν ένα αθλητικό ζευγάρι. «Αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε» λέει η παροιμία που στην περίπτωση τους ταιριάζει γάντι! Οι δυο τους συχνά γυμνάζονται μαζί ενώ παίζουν και τουρνουά τένις μεταξύ τους, στα οποία συνήθως κερδίζει η Kate.

Aυτό που τώρα όλοι περιμένουν με ανυπομονησία, είναι το νυφικό με το οποίο θα εμφανιστεί η Kate, καθώς φήμες το θέλουν να είναι απίστευτα εφαρμοστό, αναδεικνύοντας κάθε χιλιοστό του γραμμωμένου της κορμιού.

Πολλοί μάλιστα αστειεύονται ότι η Kate τρώει όλη την ώρα χωρίς να παίρνει ούτε ένα γραμμάριο! Μεγάλη της αδυναμία; το ποτό. Η 29χρονη μελλοντική πριγκίπισσα λατρεύει τις Pina Coladas και δεν υπολογίζει τις θερμίδες που ανέρχονται σε 600 θερμίδες το ποτήρι.

Βέβαια εκτός από τα καλά γονίδια που διαθέτει η 29χρονη Kate, η εντατική άσκηση και η σκληρή προπόνηση έχουν βάλει το λιθαράκι τους στο καταπληκτικό κορμί που έχει σήμερα: «ήταν από εκείνα τα αθλητικά κορίτσια που είναι καλά στο τένις, το κολύμπι, το τρέξιμο, παντού!» αποκαλύπτει η συμμαθήτρια της Gemma Willliamson.
Αν πάντως θέλετε να μοιάσετε στην Κate, εκτός από εντατική γυμναστική και καλά γονίδια, θα πρέπει να ακολουθήσετε το παρακάτω πρόγραμμα:

Πρωινό:

Βρόμη με μούρα

Μεσημεριανό:

Άπαχο κρέας και λαχανικά

Snack:

Φρούτα και ωμές τροφές(μήλα, αχλάδια, καρότα και αγγούρι)

Βραδινό:

Μακαρόνια σε συνδυασμό με λαχανικά
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top