Μανώλης Κονταρός:«Νιώθω δυνατός και σίγουρος ότι θα περπατήσω»

Τι λέει για τον ασυνείδητο οδηγό που τον «κατέστρεψε»

Μανώλης Κονταρός:«Νιώθω δυνατός και σίγουρος ότι θα περπατήσω»
Τρεις μήνες πέρασαν από το σοβαρότατο ατύχημα που παραλίγο να στερήσει τη ζωή του Μανώλη Κονταρού.Ο γνωστός λαουτιέρης από την Κρήτη, βρίσκεται πλέον στη Γερμανία προκειμένου ν΄αποκαταστήσει την υγεία του.

Μιλώντας στο «Super Star» ο Μανώλης Κονταρός έδωσε μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης αφού όπως είπε «είμαι κάθε μέρα και καλύτερα». Γυρίζοντας το χρό��ο πίσω, τη μέρα που ένα αυτοκίνητο έπεσε με τεράστια ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο όχημα του, δεν θυμάται πολλά πράγματα. Το μόνο που θυμάται είναι πως «μόλις άνοιξα τα μάτια δεν ένιωθα τα πόδια μου. Είχαν παραλύσει γιατί είχα χτυπήσει στη σπονδυλική στήλη. Είχα τραυματιστεί σε όλο μου το κορμί: λεκάνη ραγισμένη, πνευμόνια, πλευρά, αιμάτωμα στο κεφάλι».

Σαν να μην έφτανε αυτό, από το χτύπημα απέκτησε και πρόβλημα στην καρδιά: «Έσπασε η αορτή της καρδιάς. Γι΄αυτό έκανα την επέμβαση που κινδύνευσε η ζωή μου».

Έχοντας αφήσει πλέον τις κακές στιγμές πίσω του, ευχαριστεί τον θεό που τον γλύτωσε: «Δόξα τω θεώ μπορώ να πω ότι νιώθω πολύ πιο δυνατός και πολύ πιο σίγουρος ότι θα περπατήσω. Κάθε μέρα κάνω θεραπείες. Πάω καλά. Τα δυο μου πόδια έχουν έρθει σε πλήρη κίνηση. Το δεξί πόδι έχει αποκατασταθεί κατά 100% και το αριστερό κατά 83%».

Άλλωστε το έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του: «Θα παλέψω να με ξαναδούνε όπως ήμουνα πρώτα η οικογένεια μου και τα τέσσερα μου παιδιά». Η αγάπη του κόσμου του δίνει δύναμη και πλέον είναι πεπεισμένος πως όλα θα πάνε καλά: «ούτε μια μέρα δεν έχω αισθανθεί μόνος».

Όσο για τον άνθρωπο που παραλίγο να τον τραυματίσει θανάσιμα; «Ούτε έχει έρθει αλλά ούτε και επιθυμώ να έρθει. Αυτός ο οδηγός με κατάστρεψε. Γνωρίζω την κάθε του κίνηση αλλά δυστυχώς η Πολιτεία δεν βάζει φυλακή τέτοιους εγκληματίες».

Δείτε τι δήλωσε ο Μανώλης Κονταρός στην Χριστίνα Λαμπίρη…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top