Ποια σταρ δηλώνει: «Έχω κάνει την Β’ Λυκείου δύο φορές»

Και «Θα έκανα βίζιτες για να βοηθήσω την μαμά μου...»

Ποια σταρ δηλώνει: «Έχω κάνει την Β’ Λυκείου δύο φορές»

Η Σάσα Μπάστα έκανε πλαστική στο στήθος για λόγους υγείας. Είπε ότι πάντα οι σχέσεις της ήταν μακροχρόνιες, ενώ αποκάλυψε για ποιο λόγο έχει πάει σχολείο μόλις για… μερικούς μήνες.

«Την Β’ Λυκείου την έχω κάνει δύο φορές. Την μία δεν έδωσα εξετάσεις γιατί κοιμόμουν, αφού ήμουν πτώμα από την δουλειά, τις πρόβες κλπ., Είχα παρακολουθήσει κανονικά όλη την χρονιά και μου είχαν μείνει δύο μαθήματα. Δεν τα έδωσα κι έμεινα. Την άλλη έκανα δύο μήνες κι έφυγα. Είχα τρομάξει πάρα πολύ. Στ’ αλήθεια φοβήθηκα. Στο Posidonio για παράδειγμα, όπου εμφανιζόμουν τότε, οι άνθρωποι ήταν πολύ πιο προστατευτικοί και προσεκτικοί μαζί μου παρά στο σχολείο».

Η πολυτάραχη ζωή της και το σέξι προφίλ της έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού ου ολίγες φορές. Τι απαντά; «Μακάρι να έκανα βίζιτες, εάν αυτό θα βοηθούσε με κάποιο τρόπο την μαμά μου. Όμως ούτε έκανα ούτε θα κάνω». Η μητέρα της έχει περάσει τεράστια προβλήματα υγείας και έχει κάνει εγχειρήσεις σε δημόσια νοσοκομεία. Παρ’όλα αυτά, φακελάκι δεν της ζητήθηκε. Υπάρχει όμως η φήμη ότι γιατρός που ανήκε στο επιτελείο που παρακολουθούσε την μητέρα της, «θαμπώθηκε» από την ομορφιά της.

«Ο γιατρός ήταν 25 ετών, ειδικευόμενος. Ο άνθρωπος μου ζήτησε το τηλέφωνο για να έρθει να πιει ένα ποτό στο κέντρο όπου τραγουδούσα. Πέσιμο, δεν υπήρξε ποτέ. Ανταλλάξαμε μηνύματα, ξεκαθάρισα την θέση μου, σεβόμενη την ιδιότητά του ως γιατρού, που φρόντιζε την μητέρα μου και το ζήτημα τελείωσε εκεί».

Θυμάται ακόμη τα πρώτα χρόνια της στην Αθήνα: «Φαντάσου ένα κοριτσάκι που έρχεται στην Αθήνα και ξαφνικά, μέσα σε έναν μήνα, πρέπει να κολυμπήσει στα βαθιά. Δεν είχα κανένα σύμβουλο, μόνο την μαμά μου, η οποία όμως δεν μπορούσε να ξέρει πώς λειτουργεί ο χώρος της σοουμπιζ. Έτσι και πάλι, εγώ έπρεπε να κάνω τις επιλογές μου. Κλεινόμουν στο σπίτι μου, έκλαιγα και χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο, έσπαγε το στομάχι μου και δεν μπορούσα να φάω τίποτα για βδομάδες, βρισκόμουν συνέχεια στο νοσοκομείο με λιποθυμίες».

Αποτέλεσμα; «Επιβίωσα, είμαι αυτή που είμαι και είναι μαγκιά μου. Επιβίωσα»

Πηγή: Nitro

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top