Δείτε για πρώτη φορά τα παρασκήνια του trailer από το «Dancing»!

Τι δυσκολίες συνάντησε ο Γιάννης Λάτσιος;

Δείτε για πρώτη φορά τα παρασκήνια του trailer από το «Dancing»!
Πλούσιο ήταν το παρασκήνιο για το trailer του «Dancing With the Stars»! Την παράσταση έκλεψαν Ζέτα Μακρυπούλια και Γιάννης Λάτσιος, που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον με τις χορευτικές τους φιγούρες και την… τελειομανία τους!

Μπορεί το trailer να προκάλεσε αίσθηση με τον Γιάννη Λάτσιο να χορεύει καλύτερα και από επαγγελματία χορευτή, όμως τα γυρίσματα δεν ήταν και τόσο εύκολη υπόθεση για τον διευθυντή του ΑΝΤ1!

Ειδικά η σκηνή που εξελίσσεται έξω από το ασανσέρ με το Γιάννη Λάτσιο να αγκαλιάζει και να ρίχνει χορευτικά τη Ζέτα Μακρυπούλια, αποδείχτηκε δύσκολη και για τους δυο. οδηγίες του σκηνοθέτη ήταν σαφείς: γρήγορα βήματα, έντονες κινήσεις και πάθος! Κύριος όμως ο Γιάννης Λάτσιος, δεν άπλωνε χέρι πάνω στη Ζέτα Μακρυπούλια, ακόμα κι αν το απαιτούσαν το σενάριο και ο… σκηνοθέτης!

Είδε και απόειδε η παρουσιάστρια, του άρπαξε το χέρι και του΄πε: «με πιάνεις εδώ, έτσι κι έτσι»! Τελειομανής και ο Γιάννης Λάτσιος, ζήτησε να επαναληφθεί ξανά η σκηνή προκειμένου η φιγούρα να εκτελεστεί σωστά και το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ζέτα Μακρυπούλια που ζήτησε από τον χορογράφο του Γιάννη Λάτσιου να επαναλάβουν τη φιγούρα.

Τελικά μετά από πολύωρες προσπάθειες, και πολύ κόπο, το trailer γυρίστηκε και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από άρτιο, με τον Γιάννη Λάτσιο σε ρόλο Νουρέγιεφ και τη Ζέτα Μακρυπούλια πιο απαστράπτουσα από ποτέ!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top