«Deconstruction»: η νέα μόδα στα μαλλιά και νέα εμμονή των stars!

Ποιες το προτιμούν;

«Deconstruction»: η νέα μόδα στα μαλλιά και νέα εμμονή των stars!
Το «καλλιτεχνικό» όνομα αυτής της τεχνικής είναι το «ombre». Ωστόσο αποκαλείται και «deconstruction», δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα διχρωμίας στα μαλλιά. Η τεχνική αυτή που δεν είναι και τόσο νέα, έχει γίνει η εμμονή των stars.

Τι εστί «deconstruction»; πρόκειται για τεχνική στην οποία ο κομμωτής ξεκινά από την πιο σκουρόχρωμη βαφή φτάνοντας έως την ανοιχτότερη. Η σκούρα εφαρμόζεται στη ρίζα και η πιο ανοιχτή στις άκρες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείται σκόνη ξανοίγματος σε όλο το μήκος, αλλά όχι πολύ κοντά στη ρίζα ώστε να πετύχει το ντεγκραντάρισμα.
Η συγκεκριμένη τεχνική κοστίζει όσο και οι ανταύγειες, εφαρμόζεται σε σκούρα και σε ξανθά μαλλιά και διαρκεί δυο ώρες. Έτσι λοιπόν μην απορήσετ�� αν σιγά σιγά τις δείτε όλες γύρω σας να εμφανίζονται με άβαφη ρίζα, καθώς απλά πρόκειται για… «deconstruction» ή αλλιώς «ombre hair»!

Από τις πρώτες σταρ της διεθνούς showbiz που εφάρμοσαν τη συγκεκριμένη τεχνική συγκαταλέγονται οι Sarah Jessica Parker, Lady Gaga, Drew Barrymore, Ashlee Simpson, Rachel Bilson ,Lilly Aldridge, Jessica Biel και… πολλές άλλες!

Όσο για τις δικές μας celebrities; Τη συγκεκριμένη τεχνική την έχετε δει σίγουρα στα μαλλιά της Άννας Βίσση αλλά και της Έλλης Κοκκίνου που είναι από τις πρώτες που την εφάρμοσαν και τους πάει!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top