Ο πρίγκιπας Harry «ρίχνει» κι άλλο λάδι στη φωτιά - Τι είπε για την Νταϊάνα

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς της Όπρα Γουίνφρεϊ για την ψυχική υγεία

William - Harry: Tι είπαν μεταξύ τους; - Ειδικοί «διάβασαν» τα χείλη τους

Η αρχή έγινε με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρίγκιπας Harry με τη σύζυγό του Meghan Markle, τον περασμένο Μάρτιο στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Tα όσα ειπώθηκαν, η συνέχεια και οι αντιδράσεις που προκάλεσε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι λίγο πολύ γνωστά. 

Μέγκαν: Οι τάσεις αυτοκτονίας, ο καβγάς με την Κέιτ Μίντλετον και η Νταϊάνα

Πρίγκιπας Χάρι - JLo: Μαζί σε συναυλία στο Λος Άντζελες

Ακολούθησαν οι νέες αποκαλύψεις του Harry στον Αμερικανό ηθοποιό Νταξ Σέπαρντ και το podcast «Armchair Expert». Ο πρίγκιπας στη συνέντευξή του, φάνηκε να επικρίνει έμμεσα τον τρόπο που μεγάλωσε από τον πατέρα του, λέγοντας ότι ήταν γεμάτος «με πονεμένες στιγμές και δοκιμασίες» και τόνισε ότι ήθελε να «σπάσει την αλυσίδα» για τα παιδιά του. 

Το τρέιλερ της νέας σειράς του Harry και της Όπρα

Έπειτα από όλα αυτά πολλοί έσπευσαν να καταδικάσουν το πρώτο τρέιλερ του «The Me You Can’t See», της τηλεοπτικής σειράς-ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Harry και της Όπρα Γουίνφρεϊ, για την ψυχική υγεία.

Στο βίντεο των περίπου 2 λεπτών, για τη σειρά που θα αρχίσει να προβάλλεται την Παρασκευή στο Apple TV+, εμφανίζονται ο δούκας του Σάσεξ και η σύζυγός του, Meghan Markle, η Όπρα Γουίνφρεϊ και αρκετοί διάσημοι που μίλησαν για τις δικές τους σκοτεινές στιγμές.

Πρίγκιπας Χάρι: Σε σοκ από την «παγωμένη» υποδοχή της οικογένειάς του

Η κηδεία της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Σε αυτό, ο Harry εμφανίζεται, λοιπόν, στα 13 του χρόνια σκυθρωπός να παρακολουθεί το φέρετρο της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα να τον προσπερνάει. Είναι συντετριμμένος, αμήχανος και στο πλευρό του έχει τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο, σε μία στιγμή που τον στιγμάτισε πριν από 24 χρόνια.

Ως χειρότερη στιγμή της ζωής του, θεωρεί ο πρίγκιπας Harry, τη μέρα που τον εξανάγκασαν να ακολουθήσει το φέρετρο της μητέρας μπροστά σε δεκάδες καμέρες.

Ο Κάρολος φαίνεται να μιλάει στον έφηβο γιο του, ενώ μία γυναικεία φωνή «ντυμένη» με δραματική μουσική ακούγεται να λέει: «Το να φέρεσαι στους άλλους με αξιοπρέπεια είναι το πρώτο σου μέλημα».

O πρίγκιπας Φίλιππος με τον μικρό πρίγκιπα Κάρολο

 

Πρίγκιπας Χάρι: Έστειλε γράμμα στον Κάρολο γιατί δεν απαντούσε στα τηλέφωνα

Ο δούκας του Σάσεξ και η ευαισθητοποίησή του για την ψυχική υγεία

Ο Harry λέει στην Όπρα: «Τι λόγια έχετε ακούσει για την ψυχική υγεία; Τρέλα; Η λήψη της απόφασης να ζητήσει κανείς βοήθεια δεν είναι ένδειξη αδυναμίας. Στον σημερινό κόσμο περισσότερο από ποτέ, είναι ένα σημάδι δύναμης. Τα αποτελέσματα αυτής της χρονιάς θα ειναι αισθητά για δεκαετίες, στα παιδιά. τις οικογένειες, τους συζύγους, τις συζύγους όλους».

Τη στιγμή αυτή εμφανίζεται στην οθόνη η σύζυγός του Meghan με το γιo τους Άρτσι. Χαμογελάει και φοράει ένα T-Shirt με το σλόγκαν «Raising the Future».

Όλα δείχνουν, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ότι ο 36χρονος πρίγκιπας θα μιλήσει για τα τραύματα που τον συνοδεύουν από τη ζωή του στο Παλάτι και τις ταραγμένες σχέσεις του με τον πατέρα και τον αδερφό του, ανοίγοντας πιθανότατα νέο μέτωπο με τη βασιλική οικογένεια. 

Η σειρά της Apple TV + θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 21 Μαΐου και σε αυτήν εμφανίζονται, επίσης, η τραγουδίστρια Lady Gaga, η ηθοποιός Γκλέν Γκλόουζ, ο Σύρος πρόσφυγας Fawzi και ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας των Σαν Αντόνιο Σπερς Ντεμάρ ΝτεΡόζαν.

Πρίγκιπας Φίλιππος: Η κηδεία του θα «γιατρέψει» τη βασιλική οικογένεια;

Η... οργή των Αμερικανών για τον πρίγκιπα Harry

Τα τελευταία 24ωρα αρκετοί Αμερικανοί παίρνουν θέση για τον πρίγκιπα Harry, ο οποίος δήλωσε μπερδεμένος από την πρώτη τροπολογία του συντάγματος των ΗΠΑ που αναφέρεται στην ανεξιθρησκεία, την ελευθερία του τύπου και της έκφρασης στις ΗΠΑ.

Πρίγκιπας Harry και William μεγάλωσαν υπό την άμεση επιμέλεια της γιαγιάς τους βασίλισσας Ελισάβετ

Ο Harry χαρακτήρισε την - αγαπημένη στους Αμερικανούς -1η τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ ως «παλαβή», αναφερόμενος στη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι διάσημοι με τους paparazzi.

Η πρώτη τροπολογία του Συντάγματος προστατεύει την ελευθερία του Τύπου και της έκφρασης, με τον Harry να υπονοεί ότι τα tabloids συχνά ξεπερνούν τα όρια και δε σέβονται την ιδιωτική ζωή των celebrities. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ελευθερία έκφρασης που έχει στην Αμερική, του έδωσε τη δυνατότητα να μιλήσει ανοιχτά για το Παλάτι και την οικογένειά του αλλά και να χαρακτηρίσει «παλαβό» το Σύνταγμα.

«Έχω τόσα πολλά που θέλω να πω για την πρώτη τροπολογία όπως την καταλαβαίνω, αλλά είναι παλαβή. Είναι ένα τεράστιο θέμα που δεν καταλαβαίνω, γιατί είμαι εδώ λίγο καιρό. Αλλά μπορείς να βρεις ένα παραθυράκι παντού, μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτά που δεν λέγονται αντί να αποσιωπήσεις αυτά που λέγονται. Πιστεύω ότι ζούμε σε μια εποχή που ορισμένα στοιχεία των media επαναπροσδιορίζουν τι σημαίνει ιδιωτικότητα. Υπάρχει μεγάλη σύγκρουση ενδιαφερόντων», είπε χαρακτηριστικά ο Harry.

Πολλοί, μάλιστα, ήταν εκείνοι που έσπευσαν να γράψουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αν δεν του αρέσουν οι ΗΠΑ και οι νόμοι τους, καλά θα κάνει να επιστρέψει στο Λονδίνο... 

«Γύρνα σπίτι σου, πολεμήσαμε για να διώξουμε τους βασιλείς από το έδαφός μας. Δε χρειάζεται να καταλαβαίνεις όλα όσα κάνουμε», έγραψε κάποιος.

«Η οικογένειά του ζει με δωρεές, επιδόματα, δεν έχει κανονική δουλειά και δεν παράγει έργο εδώ και χρόνια. Αυτό είναι παλαβό», έγραψε άλλος.

«Πόσες ακόμη συνεντεύξεις θα δώσουν μέχρι να πετύχουν την περίφημη ιδιωτικότητα την οποία υποτίθεται οτι αποζητούν;», σχολίασε μία ακόμη Αμερικανίδα στο Twitter.

Πάντως, το Newsweek και τα αμερικανικά media -πλην όσων ανήκουν στον Μέρντοχ- λοιπόν αναρωτιούνται, πως είναι δυνατόν ξαφνικά όλοι να πέφτουν από τα σύννεφα και να ζητουν την κεφαλί του Χάρι επί πίνακι... Οταν μάλιστα και αυτός είναι ένα θύμα αυτής της κατάστασης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top