Με ποιον μιλούσε η Ελένη στο τηλέφωνο την ώρα του Καφέ;

Χτύπησε το τηλέφωνο και η Ελένη απλά... το σήκωσε!

Με ποιον μιλούσε η Ελένη στο τηλέφωνο την ώρα του Καφέ;

Όλα ή μάλλον σχεδόν όλα τα είχαμε δει από την Ελένη στον Καφέ. Να μιλάει όμως στο τηλέφωνο on air, ομολογουμένως πρώτη φορά το είδαμε.

Η παρουσιάστρια έπαιρνε συνέντευξη από τον Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος μιλούσε για τον θεατρικό μονόλογο «Τζόρνταν», την παραγωγή του οποίου έχει αναλάβει ο ίδιος, ενώ στο έργο πρωταγωνιστεί η σύζυγός του Μαρίνα Ασλάνογλου. Την στιγμή που ο ηθοποιός μιλούσε για την παράσταση, ακούστηκε ένα τηλέφωνο να χτυπάει στον «αέρα» της εκπομπής.

«Ρε παιδιά χτυπάει ένα τηλέφωνο;» απόρησε η Ελένη. Πριν καλά καλά προλάβουμε να καταλάβουμε κι εμείς τί ακριβώς συμβαίνει, η παρουσιάστρια είχε «τσακώσει» το ακουστικό που είχε ξεμείνει - άγνωστο πώς - στην πολυθρόνα της.

«Είναι ένα σταθερό…», ψελλίζει και βάζει το ακουστικό στο αυτί της. «Παρακαλώ;» Ρωτάει για πρώτη φορά, αλλά απάντηση δεν παίρνει». «Παρακαλώ;» ξαναρωτάει αλλά τίποτα. «Αααα, θα πάρετε κάποιον άλλο μάλλον…» ψιθύρισε η Ελένη, χωρίς να διευκρινίσει εάν τελικά της μίλησε κάποιος από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ή όχι. «Πάρτε από εδώ σας παρακαλώ το τηλέφωνο, πώς μας ξέμεινε εδώ αυτό;», είπε η Ελένη με νόημα…

«Πάντα με ζητούν όταν πάω κάπου…» είπε χαριτολογώντας και για να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα ο ηθοποιός, ενώ οι υπόλοιποι συνεργάτες της είχαν «παγώσει» και από τον ήχο του σταθερού που χτύπησε στον αέρα και από την αντίδραση της Ελένης που απάντησε σαν να μην έτρεχε τίποτα! «Συγγνώμη, πώς έγινε αυτό;» ρώτησε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, αλλά κανείς δεν του απάντησε. Η κουβέντα συνεχίστηκε κανονικά μάλιστα.

Τώρα, ποιος ήταν τελικά δεν μάθαμε… ελπίζουμε μόνο ότι το τηλέφωνο έκλεισε καλά. Όχι τίποτ’ άλλο δηλαδή, αλλά να μην ακουστεί και τίποτα περίεργο μέσα από το στούντιο του Καφέ… Δείτε το στιγμιότυπο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top