Με ποια θα πάει στον πριγκηπικό γάμο ο πρώην της Madonna;

Είναι καυτή, ξανθιά και φωτογραφίζεται με εσώρουχα

Με ποια θα πάει στον πριγκηπικό γάμο ο πρώην της Madonna;
Εντυπωσιακές παρουσίες σαν κι αυτή της Τζάκι Έινσλει μας επιφυλάσσει ο πριγκιπικός γάμος του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον!

Ανάμεσα στην αφρόκρεμα της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας , ευγενείς και γαλαζοαίματους που είναι προσκεκλημένοι στο γάμο, ο φωτογραφικός και τηλεοπτικός φακός θα ψάχνει λοιπόν και την Τζάκι Εινσλει, ένα από τα γνωστότερα τοπ μόντελ εσωρούχων στη μεγάλη Βρετανία.

Θα την εντοπίσουν στο πλευρό του Γκάι Ριτσι, σκηνοθέτη και πρώην σύζυγο της Μαντόνα, που είναι 6-ος ξάδελφος της Κέιτ σύμφωνα με το γενεαλογικό τους δέντρο, από την παλαιά οικογένεια ευγενών του Φαιρφαξ.

Η 29-χρονη Τζάκι και ο Γκάι Ρίτσι είναι ζευγάρι εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Πρόσφατα μάλιστα ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους μωρό.

Εντωμεταξύ, μπορεί η Κέιτ και ο Γκάι να είναι ξαδέλφια, ωστόσο μετά βίας γνωρίζονται. Η πρόσκληση στο Γκάι Ρίτσι έφτασε πιο πολύ διότι είναι σχετικά διάσημος πάρα γιατί είναι μέλος της οικογενείας Μίντλεντον.

Κατά τους ειδικούς μελετητές, η Κέιτ έχει κι άλλους περίεργους προγόνους και συγγενείς. Το γενεαλογικό της δέντρο τη συνδέει με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζορτζ Ουάσινγκτον, αλλά και με τον μπάτλερ της!!!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top