Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Φώτη Σεργο��λόπουλου

Δεν έχει πέσει τελείως ο πυρετός

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Φώτη Σεργουλόπουλου
Σταθερή είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας του Φώτη Σεργουλόπουλου. Ο παρουσιαστής που νοσηλεύεται ακόμα σε κλινική στο Παρίσι είναι πολύ καλύτερα .«Σήμερα μίλησα, είναι σταθερή η κατάσταση του. Δεν έχει πέσει τελείως ο πυρετός», δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα».

Η παρουσιάστρια που ανησύχησε πολύ για την υγεία του αγαπημένου της φίλου και «αδερφού» της –όπως τον χαρακτηρίζει- , είπε ότι ο Φώτης θα μπορέσει να επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο όταν καταφέρει να μείνει δυο μέρες απύρετος.

«Όσο έχει πυρετό, θα μένει εκεί» δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας ότι «η λοίμωξη υποχωρεί. Απλά δεν είναι τόσο γρήγορη ώστε να περάσει ο πυρετός και να επιστρέψει πίσω. Δεν είναι κάτι επικίνδυνο ν’ ανησυχούμε».

Η Μαρία Μπακοδήμου που όλες αυτές τις μέρες μιλούσε με μηνύματα στον κολλητό της φίλο, αποκάλυψε ότι απέφευγε να του μεταδώσει την ανησυχία της, αλλά και ότι της είναι πολύ δύσκολο ένας δικός της άνθρωπος να είναι άρρωστος, να είναι μακριά και να μην μπορεί να τον δει.

Δείτε τι δήλωσε…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top