Αποκάλυψη: «Εγκυος» η Βίκυ Καγιά!

Δείτε την να κρατά την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Αποκάλυψη: «Εγκυος» η Βίκυ Καγιά!

Το όνειρό της Βίκυς Καγιά γίνεται πραγματικότητα. Σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό και όπως είναι φυσικό θα λάμπει από ευτυχία. Η εικόνα της Βίκυς με φουσκωμένη κοιλίτσα, την οποία μάλιστα χαϊδεύει τρυφερά είναι πρωτόγνωρη και συγκινητική παράλληλα.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, όμως, δεν είναι στην πραγματικότητα έγκυος, αλλά υποδύεται μια κοπέλα που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, στην νέα ταινία του Νίκου Περράκη με τίτλο «Λούφα και Παραγραφή».

Πρόκειται για το sequel της ταινίας «Σειρήνες στο Αιγαίο», του ίδιου σκηνοθέτη, με τον τίτλο εργασίας Λούφα και Παραλλαγή, στην οποία η Βίκυ πρωταγωνίστησε πριν από μερικά χρόνια και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Αυτή την φορά, στην συνέχεια της ταινίας θα συμμετέχουν οι ίδιοι ηθοποιοί, το ίδιο ακριβώς cast, ενώ και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές της παραγωγής είναι οι ίδιοι.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν στα τέλη Μαϊου και όλοι ανεξαιρέτως δηλώνουν κατενθουσιασμένοι και περιμένουν πώς και πώς την στιγμή, αλλά κυρίως τον τρόπο που η υπόθεση θα επανέλθει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ίδια η Βίκυ πάντως θεωρεί τον νέο της ρόλο γούρικο, καθώς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η τηλεοπτική μητρότητα να φέρει και την πραγματική και η συμμετοχή της αυτή να αποτελέσει μια πολύ καλή αφορμή για να ολοκληρωθεί η ευτυχία της με τον σύζυγό της Νίκο Κριθαριώτη! Κάτι που φίλοι και γνωστοί της εύχονται ολόψυχα!

Δείτε το βίντεο που «ανέβασε» η ίδια η Βίκυ» στο facebook!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top