Η απάντηση της Ελεονώρας σε Λιάγκα - Χαριτάτο για το «Dancing»

Τι είπε για την βαθμολογία της και τις ψήφους του κοινού;

Η απάντηση της Ελεονώρας σε Λιάγκα - Χαριτάτο για το «Dancing»

Την απάντησή της στα σχόλια που έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Σπύρος Χαριτάτος για την αποχώρησή της από το «Dancing» έδωσε μέσα από την εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη, επισημαίνοντας πόσο εθιστικός είναι ο χορός παρά το φιλανθρωπικό του σόου, αλλά και πως το αποτέλεσμα είναι συμψηφισμός της βαθμολογίας και της ψηφοφορίας.

«Και βέβαια παγώναμε με το 9άρι γιατί δεν είναι αρκετό. Είναι κακή βαθμολογία όταν οι άλλοι έχουν 10άρια και 9άρια και ισοψηφούν στην πρώτη θέση. Εγώ ήξερα πριν βγω ότι αν δεν πάρω δύο 10άρια θα είμαι στον ντάκο, δηλαδή υποψήφια για αποχώρηση», είπε η 32χρονη παρουσιάστρια για τα σχόλια του Σπύρου Χαριτάτου.

Η Ελεονώρα συνέχισε λέγοντας πως ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του σόου είναι «καραμέλα που λέμε όλοι», όμως, για όσους παίρνουν μέρος ο χορός είναι εθιστικός και λιγωτικός και τους κάνει να θέλουν συνέχεια το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όσο για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, που αναφέρθηκε στα τηλεφωνήματα του κοινού; «Δεν φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους από το κοινό, αλλά αυτός που έχει τη χαμηλότερη βαθμολογία από τον συμψηφισμό της βαθμολογίας της επιτροπής και της ψηφοφορίας του κοινού», εξήγησε η Ελεονώρα.

Για να γίνει ακόμα πιο κατανοητή, πρόσθεσε ότι ο Τρύφωνας Σαμαράς παρέμεινε στο σόου αν και έχει την χαμηλότερη βαθμολογία επειδή είναι πρώτος στην ψηφοφορία του κοινού, ενώ εκείνη και ο Ηλίας Λαδάς αποχώρησαν γιατί μπορεί να ήταν δεύτερoι στην ψηφοφορία, όμως, είχαν τέσσερις βαθμούς διαφορά από το πρώτο ζευγάρι!

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top