Δείτε όλο το παρασκήνιο από το χθεσινό live του «Dancing»!

Τι γινόταν στο green room την ώρα του show;

Δείτε όλο το παρασκήνιο από το χθεσινό live του «Dancing»!
Μες την ενέργεια ήταν για ακόμη μια φορά το green room του «Dancing With the Stars». Οι διαγωνιζόμενοι συζητούσαν, παρακολουθούσαν τα υπόλοιπα ζευγάρια να διαγωνίζονται στη σκηνή και φυσικά σχολίαζαν τα πάντα!

Όπως κάθε Κυριακή έτσι και αυτή, ο Τρύφωνας ήταν η χαρά της ζωής τραγουδώντας Μαρινέλλα, η Ελεονώρα twittαρε επικοινωνώντας με τους fans και τους φίλους της στο Διαδίκτυο, ενώ οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι σχολίαζαν τις ομαδικές χορογραφίες και τα λάθη τους.

Με το που ανακοινώθηκε ότι από το show αποχωρεί η Ελεονώρα Μελέτη, οι πάντες έμειναν έκπληκτοι, με τον Αργύρη Αγγέλου και τον Τρύφωνα Σαμαρά να μην το πιστεύουν με ΤΙΠΟΤΑ!

Το επόμενο «Dancing» θα το δούμε εκτάκτως την Πέμπτη, όπου και θα υπάρξουν δυο αποχωρήσεις! Όσο για την guest του show; όπως αποκάλυψε η εκπομπή «10 με 1 μαζί», η Τζένη Μπαλατσινού θα χορέψει ένα πολύ μοντέρνο mambο, με τον Βαγγέλη, τον παρτενέρ που είδαμε χθες, στο πλευρό της Ευγενίας Μανωλίδου.

Δείτε στο video τα παρασκήνια από το green room του χθεσινού live, και τις πρόβες της Ευγενίας Μανωλίδου που χθες χόρεψε ένα εκπληκτικό cha cha, όπως μεταδόθηκαν από την εκπομπή «10 με 1 μαζί»…

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top