Ποια είναι η κυρία που ξεκουμπώνει το φερμουάρ της και γιατί;

Κάντε κλικ για να μάθετε την απάντηση!

Ποια είναι η κυρία που ξεκουμπώνει το φερμουάρ της και γιατί;

Aισθησιακές και άκρως προκλητικές φωτογραφίες της Kate Moss φιλοξενούνται σε γκαλερί του Παρισιού. Πολλές από αυτές μάλιστα είναι γυμνές. Οι φωτογραφίες του διάσημου τοπ μόντελ έχουν τραβηχτεί καθ’όλη την πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ, τα τελευταία 20 χρόνια.

Η φωτογραφία που έχει μαγνητίσει όλα τα βλέμματα είναι εκείνη στην οποία η Βρετανίδα καλλονή εμφανίζεται να κάθεται σε μια καρέκλα και να κοιτά τον φακό με ακαταμάχητα θηλυκό ύφος.

Σε μια άλλη, διακρίνεται να γλεντά πάνω στο τραπέζι επιχειρηματιών στην μπρασερί Λιπ του Παρισιού, φορώντας διάφανο μπλουζάκι. Η συγκεκριμένη φωτό τραβήχτηκε το 1993 από τον Αρθουρ Ελγκορτ, που είναι μόνον ένας από τους πολλούς διάσημους φωτογράφους που την έχουν απαθανατίσει όλα αυτά τα χρόνια σε διάφορες στιγμές της καριέρας της, τόσο στο προσκήνιο, όσο και στο παρασκήνιο της ζωής της και της επαγγελματικής της δραστηριότητας. Κοινή παραδοχή μάλιστα είναι ότι ούτε οι δραματικές στιγμές που έζησε με τα ναρκωτικά και την κακή ζωή στάθηκαν ικανά να την σταματήσουν από μια επιτυχημένη καριέρα.

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα άλλο στιγμιότυπο, όπου είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα, φορά τιάρα στο κεφάλι, λευκό τουτού μπαλαρίνας και κοιτάζει και πάλι με βλέμμα γεμάτο υπονοούμενα τον φακό.

Πολλές από τις φωτογραφίες είναι ασπρόμαυρες, ενώ στις περισσότερες την έχουν φωτογραφίσει άβαφη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται σε μια μεγάλη συλλογή που εκτίθεται στην γκαλερί Λ’Ινσταντ στο Παρίσι.

Τα φυλλάδια της έκθεσης μάλιστα κοσμεί η φωτογραφία του Πάολο Ροβέρσι, ο οποίος, εστιάζοντας στο πρόσωπο της Kate, παρουσιάζει ακριβώς αυτό που ονομάζεται «φυσική ομορφιά».

Η υλοποίηση της έκθεσης είχε προγραμματισθεί για νωρίτερα, όμως καθυστέρησε λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.

Η συγκεκριμένη γκαλερί πάντως έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν, φωτογραφίες και λευκώματα ονομάτων όπως ο Κριστιάν Λακρουά, οι Μπαλεντσιάγκα και η Μαντελειν Βιονέτ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top