Που το «έκαψε» χθες το βράδυ η Ελεονώρα Μελέτη;

Κάντε κλικ και μάθετε... Η απάντηση είναι εύκολη!

Που το «έκαψε» χθες το βράδυ η Ελεονώρα Μελέτη;
Που την χάνεις, που την βρίσκεις την Ελεονώρα, στον πολυαγαπημένο της Σάκη Ρουβά πηγαίνει. Η παρουσιάστρια, που δεν κρύβει την αδυναμία αλλά και τον «έρωτα» της για τον τραγουδιστή, από τότε που άνοιξε το «Thalassa», έχει γίνει μόνιμη θαμώνας.

Την προηγούμενη φορά είχε πάει με την Τζένη Μπαλατσινού, τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Σπύρο Σούλη. Μάλιστα, όπως μας είχε γράψει και στο Twitter της, είχε… χουφτώσει τον Σάκη.

Χθες, επισκέφτηκε ξανά το κέντρο που τραγουδά και άρχισε ξανά τα κολακευτικά σχόλια μέσω Twitter: «Και ο θεός έπλασε τον Σάκη» έγραψε ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία στο Twitter όπου κρατά όλο χαμόγελο μια πέννα του τραγουδιστή.
Αν κρίνουμε πάντως και από τα υπόλοιπα μηνύματα που πόσταρε, πρέπει να πέρασε για ακόμα μια φορά τέλεια: «Μα πόσο λέλουδο;» σχολίασε σε επόμενη ανάρτηση για να κλείσει ότι η χθεσινή βραδιά ήταν «hot! Σαααααακκκκηηη καλλλληηννυυυυυχχτταααα…..»

Το μόνο της πρόβλημα είναι ότι την επόμενη μέρα έπρεπε να ξυπνήσει νωρίς: «Πως ξυπνάνε στις 10 για μανικιούρ πεντικιούρ; Τι τραβάμε οι χορεύτριες;», έγραψε.

Δείτε στο video τι συμβαίνει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top