«Θα χορέψω στο Dancing-Θα κάνω 170 κινήσεις το λεπτό»

Ποιος παρουσιαστής θα βρίσκεται στο Dancing την Κυριακή;

«Θα χορέψω στο Dancing-Θα κάνω 170 κινήσεις το λεπτό»

«Σκούρα» τα έχει βρει ο Σπύρος Σούλης, οικοδεσπότης της εκπομπής «με το δεξί», ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή θα χορέψει ως guest στο Dancing with the Stars.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι αποφάσισε να πάρει μέρος στο παιχνίδι εξαιτίας της Ζέτας Μακρυπούλια. «Αποφάσισα να πάρω μέρος, όταν στο πρώτο κιόλας παιχνίδι είδα και άκουσα την Ζέτα να λέει «χορεύουμε»; Και μου άρεσε τόσο πολύ ο τρόπος που το είπε που νόμιζα ότι απευθυνόταν σε εμένα!», ανέφερε χαρακτηριστικά για το σοου χορού του Ant1, το οποίο δεν έχει χάσει ούτε μια Κυριακή.

«Βγάζω το καπέλο σε όλους όσους συμμετέχουν στο Dancing. Γιατί πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν συναντήθηκα με την χορεύτριά μου, μου είπε: Μα καλά πώς φτιάχνετε σπίτια μέσα σε πέντε μέρες; Όταν ξεκινήσαμε τις πρόβες, το Dancing μου φαινόταν τόσο δύσκολο που την ρώτησα: Μα καλά εσείς πώς βγάζετε τέτοιες χορογραφίες μέσα σε πέντε μέρες;»

170 κινήσεις το λεπτό θα κάνει ο Σπύρος Σούλης και το χορευτικό διαρκεί περίπου τρία λεπτά. Μάλιστα, για να προλάβει να μάθει την χορογραφία, έκανε πρόβα ακόμη και στο σπίτι που επισκευάζει αυτήν την εβδομάδα. Ο φακός κατέγραψε την παρτενέρ του, να έχει μετακομίσει στο σπίτι όπου δούλευε εκείνος και οι συνεργάτες ��ου, προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν την απαραίτητη πρόβα μέσα στον λιγοστό χρόνο που είχαν.

Δείτε τις πρόβες του Σπύρου Σούλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top