«Η εμφάνιση της Beyonce είναι απλά… γελοία»

Γιατί και που γιούχαραν την σταρ της ποπ

«Η εμφάνιση της Beyonce είναι απλά… γελοία»

Με μία ασύλληπτη τουαλέτα που απαιτεί κυριολεκτικά τέλειο (αλλά τέλειο) σώμα της Stella McCartney, η Rihanna «έκλεψε τις εντυπώσεις» στο ετήσιο gala που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης.

Φέτος, η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του Alexander McQueen και έφερε τον τίτλο «Άγρια Ομορφιά». Μέσα στους χώρους του μουσείου μάλιστ�� παρουσιάστηκαν μοναδικά κομμάτια του αείμνηστου σχεδιαστή.

Μέσα στους χώρους όμως περπάτησαν και οι διάσημες κυρίες της σόουμπιζ, που απέσπασαν τα σχόλια των εκπροσώπων του τύπου για τις στιλιστικές τους επιλογές. Η Rihanna ενθουσίασε. Κάθε της κίνηση μέσα στο εφαρμοστό φόρεμα με έναν ώμο, γεμάτο από μαύρη δαντέλα και με ουρά την οποία περπατούσε με «αέρα» ντίβας της δεκαετίας του ’50 καταγράφηκε όσο καμίας άλλης διάσημης που παραβρέθηκε στην γιορτή της μόδας.

Στο κόκκινο χαλί παρήλασε η αφρόκρεμα της παγκόσμιας σοου μπιζ. Η Madonna, με υπέροχη πετρόλ δημιουργία από σατέν επίσης της Stella McCartney,
η Jennifer Lopez ντυμένη στα ροζ από τον Οίκο Gucci,

αλλά και η Gisele ντυμένη στα κόκκινα από τον Οίκο Alexander McQueen.

«Γελοία» εως «καταστροφική» χαρακτήρισαν οι διεθνείς αναλυτές της μόδας την ομολογουμένως απαράδεκτη εμφάνιση της Beyonce, με φόρεμα Emilio Pucci, τόσο στενό που δεν μπορούσε να περπατήσει.

Η εμφάνιση της Beyonce σχολιάστηκε τόσο άσχημα από τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που ούτε η ίδια δεν το πίστευε. Ο σύζυγός της Jay-Z και ο στιλίστας της την βοήθησαν μάλιστα να ανεβεί τα σκαλοπάτια του μουσείου αφού το ρούχο ήταν τόσο στενό που δεν μπορούσε καν να περπατήσει. Ηταν από τις σπάνιες φορές που εμφάνισή της αποσπά γιουχαϊσματα από τα ΜΜΕ.

Απογοητευτική ήταν και η εμφάνιση της Naomi. Παρά το ότι η δημιουργία έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή τον οποίο τιμούσαν, η επιλογή ήταν άκρως αποτυχημένη.

«Ο Alexander McQueen μου λείπει φοβερά. Οχι μόνον σαν άτομο, αλλά και σαν σχεδιαστής. Η μόδα είναι λίγο πιο φτωχή χωρίς αυτόν. Ο ίδιος ήταν μεγαλοφυής. Ελπίζω να περνάει καλά εκεί που είναι τώρα», δήλωσε η βασίλισσα της ποπ, ενώ και η Renee Zelwegger αναφέρθηκε με μοναδικά λόγια στον αγαπημένο της μετρ της μόδας.

Από το gala δεν θα μπορούσε να λείπει η τωρινή σχεδιάστρια του Οίκου McQueen, το πρόσωπο των ημερών: Που δεν είναι άλλη από την δημιουργό του νυφικού της Catherine, την Sarah Burton.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top