Μαραβέγιας - Μποφίλιου: Μας καλoύν στη «συναυλία» τους στο Instagram

Θα τραγουδήσουν live σήμερα - Μάθε ώρα και... βάλε το ποτό σου!

Οι Αρχές έχουν κάνει έκκληση να μείνουμε στο σπίτι μας ώστε να παρεμποδίσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού κι εμείς ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες τους. Ο εγκλεισμός αυτός στο σπίτι για τόσες μέρες ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση.

Παραδείγματα προς μίμηση προσπαθούν να γίνουν και οι διάσημοι της ελληνικής showbiz, δίνοντάς μας ιδέες για το πώς μπορούμε να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά την ώρα μας εν μέσω καραντίνας.

Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας: Πώς περνούν τα απογεύματα στο σπίτι τους;

Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένας από τους αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες, ο οποίος μένει σπίτι αλλά δε σταματά στιγμή να τραγουδά και να μας κρατά συντροφιά στις δύσκολες αυτές μέρες. 

Μάλιστα, σήμερα το απόγευμα έχει συναυλία! Καλά διάβασες. Ο τραγουδιστής μάς καλεί στο «Καραντίνα Παγκράτι»! Μαζί με τη Νατάσα Μποφίλιου θα τραγουδήσει ζωντανά στο Ιnstagram.

Εσείς έχετε δει τη Νατάσα Μποφίλιου να... ραπάρει;

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συντονιστείς στις 16.00 το απόγευμα στο προφίλ του Κωστή και… καλή διασκέδαση! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το κορίτσι αυτό που όμοιο του δεν έχει, που το υπεραγαπώ και το θαυμάζω, θα μου-μας κάνει παρεάκι αύριο Τρίτη στις 16:00 εδώ στο instalive, στην «Καραντίνα Παγκράτι», που εγκαινίασα με το λαμπρό μου φίλο και φιλόσοφο @theofanistasis και τον ψηφιακό ανθρωπισμό του. Η @natassabofiliouofficial με την φωτεινή καρδιά της και το ζεστό της χαμόγελο στην καραντίνα της Τρίτης. Δεχόμαστε παραγγελιές, ερωτήσεις και τσακίρ κέφι σας λέμε και κανα τραγουδάκι. Με κάλτσες αγάπη και πιτζάμες θα το περάσουμε κι αυτό αδέλφια❣️ («Καραντίνα Παγκράτι», επεισόδιο 2) #maraveyas #karantinapagrati #liveoninstagram #menoumespiti #alladenthapethanoumekiolas

A post shared by Maraveyas (@maraveyas) on

 

«Το κορίτσι αυτό που όμοιο του δεν έχει, που το υπεραγαπώ και το θαυμάζω, θα μου-μας κάνει παρεάκι αύριο Τρίτη στις 16:00 εδώ στο instalive, στην «Καραντίνα Παγκράτι», που εγκαινίασα με το λαμπρό μου φίλο και φιλόσοφο @theofanistasis και τον ψηφιακό ανθρωπισμό του. Η @natassabofiliouofficial με την φωτεινή καρδιά της και το ζεστό της χαμόγελο στην καραντίνα της Τρίτης. Δεχόμαστε παραγγελιές, ερωτήσεις και τσακίρ κέφι σας λέμε και κανα τραγουδάκι. Με κάλτσες αγάπη και πιτζάμες θα το περάσουμε κι αυτό αδέλφια❣️(«Καραντίνα Παγκράτι», επεισόδιο 2)#maraveyas #karantinapagrati #liveoninstagram #menoumespiti #alladenthapethanoumekiolas», σημειώνει στη λεζάντα του post του ο τραγουδιστής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top