Συγκλονίζει η οικογενειακή ιστορία της άτυχης Υβέτ που «έσβησε» από καρκίνο

Όσα αποκάλυψε η Κρίστι Κρανά

Θρηνεί σύσσωμος ο ελληνικός χώρος της μόδας καθώς, όπως έγινε γνωστό χθες, έφυγε από τη ζωή το 17χρονο μοντέλο, Υβέτ Ευδοκίμοβα.
Το άτυχο κορίτσι ανήκε στο πρακτορείο Cristi Models και η Κρίστι Κρανά ήταν εκείνη που έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου της Υβέτ μέσω μίας ανάρτησης στο προφίλ της στο Facebook. Η Υβέτ έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους 9 μήνες, αλλά βγήκε ηττημένη. 

Η Κρίστι Κρανά μίλησε μάλιστα, και στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε τη συγκλονιστική οικογενειακή ιστορία της 17χρονης.

«Η ζωή της δεν ήταν εύκολη. Η μαμά της ήταν από τη Βουλγαρία και ο μπαμπάς της Νιγηριανός, ο οποίος δεν την αναγνώρισε ποτέ. Αυτό τις πονούσε πολύ, όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να ζουν με αξιοπρέπεια. Άλλωστε, η μητέρα της είναι πολύ μορφωμένη, για αυτό και η κορούλα της ήταν τόσο ευγενικό, αγγελικό πλάσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην Espresso η ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων.

Η ανακοίνωση του θανάτου του άτυχου κοριτσιού στην προσωπική σελίδα της Κρίστι Κρανά στο Facebook: «Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε από την ζωή το μοντέλο μας Υβέτ μετά από 9 μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο… Μόλις 17 χρόνων… Ήταν ένα καλόψυχο, πανέμορφο, ευγενικό πλάσμα, που πάντα έλεγε ευχαριστώ σε οτιδήποτε κάναμε για εκείνη. Θα έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κουράγιο στην υπεροχή μανούλα της. Ήταν το μοναχοπαίδι της. Αύριο 4/7 στις 11:00 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης θα είμαστε όλοι εκεί για να πούμε το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι μας. Θερμή παράκληση τα κορίτσια και αγόρια που ήταν μαζί της στη σχολή θα ήθελα να είναι μαζί μας αύριο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top