Μέμος Μπεγνής: «Δε θα παντρευτώ ποτέ»!

Μαύρες πλερέζες οι θαυμάστριες

Μέμος Μπεγνής: «Δε θα παντρευτώ ποτέ»!

Ο σοφός λαός λέει ποτέ μη λες ποτέ, όμως ο Μέμος Μπεγνής είναι απόλυτος και το βροντοφωνάζει. Δεν πρόκειται να παντρευτεί ποτέ!!!! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας όσες ονειρευόσασταν τον εαυτό σας νυφούλες στο πλευρό του.

Ο Μέμος, δεν πρόκειται να φορέσει κοστούμι, δεν πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ούτε καν του δημαρχείου. Δεν πρόκειται να μείνει με μια γυναίκα, δε θα το ζήσει το παραμυθάκι βρε αδερφέ!!!!

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People τονίζει: «Τρομάζω στην ιδέα του να συγκατοικώ με έναν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αντέχω μέχρι τη μία εβδομάδα. Μετά θέλω να πάει σπίτι της. Δεν θυσιάζω τη ζωή που κάνω τώρα για κανέναν»!

Για τον Μέμο ο γάμος είναι ένα μοντέλο απαρχαιωμένο και πρέπει να αλλάξει, ενώ ο έρωτας είναι υποχωρήσεις κι εκείνος φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να κάνει και πολλές. Παρ’ όλ’ αυτά μας ενημερώνει ότι έχει ερωτευτεί και μάλιστα παράφορα.

«Έχω ερωτευτεί πολύ, έχω παθιαστεί, έχω κλάψει πολύ, έστω κι αν δεν το έχω κάνει φανερά, έχω κυλιστεί στα πατώματα από έρωτα», δηλώνει.

Και επειδή είναι και άνθρωπος με πάθη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει σχέση με παντρεμένη. «Θα μου ήταν πιο εύκολο να κάνω σχέση με παντρεμένη παρά με κάποια που ονειρεύεται νυφικά».

Ααααα, και μην ακούει τον χαρακτηρισμό «sex symbol» για το πρόσωπό του, βγάζει… καντήλες. «Ο χαρακτηρισμός sex symbol δε μου ταιριάζει. Γενικά δεν είμαι μέρος του συστήματος κι είναι δύσκολη η κατάσταση αν δεν είσαι».

Μάαααλιστα… Τι φαρμάκι είναι αυτό Μέμο που κέρασες τις θαυμάστριες;;;; Άλλος ένας αμετανόητος εργένης κορίτσια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top