Χρηστίδου: «τα πρόστυχα λόγια του συζύγου μου»

Μετά από αυτό θα... κατέβει στους Αγανακτισμένους!

Χρηστίδου: «τα πρόστυχα λόγια του συζύγου μου»

Πλήρως αποκαλυπτική ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου στο περιοδικό Nitro. Δε μιλάμε μόνο για την σέξι της φωτογράφιση αλλά και για τα όσα λέειΟ άντρας μου δε ζηλεύει .Γενικά θέλει να με βλέπει σέξι. Δεν έχει θέμα δηλαδή με το να είμαι μαζεμένη. Τώρα τι μου είπε όταν είδε τις φωτογραφίες, δε μπορώ να σου πω επειδή είναι πολύ πρόστυχο» επισήμανε.

Εκτός από μία σέξι γυναίκα η Σίσσυ είναι και μία τρυφερή μητέρα ερωτευμένη με το γιο της. Ούτε νταντάδες έχει αλλά ούτε και γονείς να βοηθάνε. Γονείς δηλαδή έχει η παρουσιάστρια αλλά είναι χιλιόμετρα μακριά.

Η παρουσιάστρια, όπως λέει,δεν είχε αυτή την εξωτερική εικόνα όταν ήταν πιο μικρή ηλικιακά. Αναπολώντας το παρελθόν θυμάται τον περίεργο τρόπο που έγινε η πρόσληψή της στην εκπομπή« Να η ευκαιρία».Η Σίσσυ ήταν η μόνη που είχε πάει στο δοκιμαστικό με αρβύλα τη στιγμή που όλες οι παρουσιάστριες και μοντέλα ήταν φτιαγμένες στην τρίχα! Τελικά εκείνη πήρε τη θέση:«κατά έναν περίεργο τρόπο»όπως επισημαίνει και συνεχίζει«να φανταστείς πως μου πήραν ειδική δασκάλα να μου μάθει να περπατάω με τακούνια» ολοκληρώνει η Σίσσυ.

Παρόλα αυτά η παρουσιάστρια έχει ένα παράπονο που δεν αφορά βέβαια ούτε την καριέρα της ούτε την οικογένειά της.Θέλει να κατέβει στους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα και δεν μπορεί. Γιατί καλέ δεμένη την έχουν. «προσπαθείς να κάνεις αυτό που μπορείς ως πολίτης και σου αφαιρούν το δικαίωμα.Βλέπεις υπάρχουν κάποιοι που σε κοιτάζουν στραβά στο στυλ ότι τι ήρθες τώρα εδώ κουκλίτσα μου να μας το παίξεις».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top