Ελεονώρα Μελέτη: Τί συμβούλεψε την Ελενα Παπαρίζου;

Ο χωρισμός, η μοναξιά και το restart

Ελεονώρα Μελέτη: Τί συμβούλεψε την Ελενα Παπαρίζου;

Την είδηση του χωρισμού της Ελενας Παπαρίζου και του Τόνι Μαυρίδη σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μάλιστα έδωσε τις συμβουλές της στην γνωστή τραγουδίστρια: «Θα πώ κάτι που ίσως θεωρηθεί περίεργο. Όσο παράξενο και εάν ακούγεται, Ελενάκι μου, τώρα αρχίζουν τα καλύτερα. Για τους άνδρες θεωρώ ότι ένας χωρισμός είναι πιο δύσκολος, γιατί εκείνοι είναι πιο ανασφαλείς και δέχονται πιο δύσκολα την μοναξιά και το να μείνουν με τον εαυτό τους. Όμως, για τις γυναίκες είναι πολύ καλό, ιδίως μετά από ένα εύλογο διάστημα μεγάλης σχέσης, να μένουν μόνες και να κάνουν ένα ωραίο delete - reset και ένα restart. Θεωρώ ότι είναι μια περίοδος που όλοι πρέπει να ζήσουν. Δεν είμαι υπέρ των σπασμωδικών κινήσεων, των εύκολων άμεσων σχέσεων, των αποκουμπιών, των δεκανικιών, γιατί νομίζω ότι κοροϊδεύεις και τον εαυτό σου και τον άλλο και δεν είναι σωστό», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Λίγο αργότερα απευθυνόμενη προσωπικά στην Ελενα Παπαρίζου είπε χαρακτηριστικά: «Ελενάκι μου… αυτό που λέω πάντα στην ζωή είναι shit happens».

Όταν οι συνεργάτες της, της ανέφεραν ότι ενδεχομένως το ζευγάρι να επανασυνδεθεί, η Ελεονώρα είπε την άποψή της, ενώ δεν δίστασε να εξιστορήσει την δική της εμπειρία. «Συνήθως οι ανασφαλείς πάνε από σχέση σε σχέση. Γυρίζουν στο παρελθόν. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω στην έννοια της επανασύνδεσης. Δεν το έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου. Όταν χωρίζεις, χωρίζεις. Αυτό που δεν πάει καλά, πολύ δύσκολα θα αλλάξει μετά. Δεν μου έχει συμβεί να γυρίσω πίσω σε σχέση και δεν το έχω κάνει ποτέ. Όμως η περίπτωση της Έλενας είναι 12 χρόνια. Είναι μια ζωή και δεν ξέρεις και για ποιο λόγο μπορεί να χώρισαν. Νομίζω, όμως, ότι όταν κάτι τελειώνει και κάνεις και κόπο για να το ολοκληρώσεις και να το προσπεράσεις , δεν υπάρχει λόγος να μπεις πάλι σε αυτήν την διαδικασία. Εκτός εάν περάσει ένα διάστημα, στο οποίο κάνεις την ζωή σου, κάνει την ζωή του και μετά δεις ότι υπάρχει κάτι ζωντανό και παρά τις γνωριμίες που έκανες αυτό δεν έχει σβήσει. Εκεί, ναι, υπάρχει και ένα θέμα».

Μάλιστα, όταν της ανέφεραν ότι ενδεχομένως να έ��ουν χωρίσει εδώ και καιρό και να μην το έλεγαν γιατί πίστευαν ότι θα τα ξαναβρούν, εκείνη ήταν κατηγορηματική: «Μην το λές. Κι εγώ είχα χωρίσει και τρεις μήνες και δεν ήθελα να το πώ για να μην μπλεχτώ με αυτά που θα λέγονταν και θα γράφονταν».

Αφού τόνισε ότι πρέπει όλοι οι άνθρωποι να περνούν από το στάδιο που είναι μόνοι και δεν έχουν σχέση, η Ελεονώρα κατέληξε: «Εγώ πάντως, θα μείνω πολύ καιρό μόνη μου. Εκτός εάν βγω και μου έρθει κατακούτελα. Εάν με δείτε με σύντροφο σύντομα, αυτό σημαίνει ότι θα μου έχει έλθει τούβλο στο κεφάλι…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top