«Η γυναίκα μου με ερωτεύθηκε όταν ήμο��ν 245 κιλά»

Ποιος τραγουδιστής ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός;

«Η γυναίκα μου με ερωτεύθηκε όταν ήμουν 245 κιλά»

145 κιλά έχει χάσει μέσα σε 1.5 χρόνο ο τραγουδιστής Κώστας Δράκουλας, γνωστός σε όλους ως το «Θηρίο» και συνεχίζει ακάθεκτος.

Με μια εντελώς διαφορετική εικόνα πλέον, που τον έχει βοηθήσει σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς του και έχοντας χαράξει νέα πορεία στην ζωή του, το Θηρίο ετοιμάζεται για τον γάμο του, ο οποίος θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου στο Πέραμα.

«Θα είναι όλα απλά, λιτά και χωρίς υπερβολές. Η γυναίκα μου είναι διακοσμήτρια, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο και δεν θα το ήθελα κιόλας για να είμαι ειλικρινής να σχετίζεται με την σοουμπιζ. Είμαι παραδοσιακός άντρας. Θέλω την γυναίκα να είναι στο σπίτι. Συγγνώμη, αλλά έτσι μεγάλωσα και αυτό έχω μάθει», δήλωσε στην εκπομπή Super Star, που τον «εντόπισε» στο μαγαζί με τατουάζ που άνοιξε πριν από λίγο καιρό.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι η μέλλουσα σύζυγός του τον ερωτεύθηκε όταν εκείνος ήταν 245 κιλά και πέρασε μαζί του όλη την αγωνία του για να χάσει βάρος. Από τα 245 κιλά πλέον, το βάρος του κυμαίνεται στα 90! «Είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και με έχει αντέξει σε πολύ δύσκολες στιγμές. Ηταν υπέρ του να χάσω βάρος γιατί θέλαμε να κάνουμε παιδιά και με τόσα κιλά επάνω μου, αυτό θα ήταν αδύνατον. Η επέμβαση που έκανα δεν ήταν το λεγόμενο δαχτυλίδι, αλλά ονομάζεται γαστρικό μανίκι. Και το σημαντικότερο για εμένα είναι όχι ότι έχασα βάρος, αλλά το ότι είμαι υγιής».

Δείτε το σχετικό βίντεο του Super Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top