Το γιοτ του Abramovich «έκρυψε» την Βενετία!

Έξω φρενών με τον Ρώσο μεγιστάνα κάτοικοι και τουρίστες

Το γιοτ του Abramovich «έκρυψε» την Βενετία!

Πυρ και μανία έγιναν κάτοικοι και τουρίστες στη Βενετία καθώς το γιοτ του Roman Abramovich τους μπλόκαρε την θέα! Την λεκάνη του Αγίου Μάρκου ήθελαν να θαυμάσουν οι άνθρωποι, το «Luna» του Ρώσου μεγιστάνα κατέληξαν να βλέπουν...

O 44χρονος αγκυροβόλησε το αξίας 130 εκατομμυρίων σκάφος του εντελώς απροειδοποίητα, μιας και ήθελε να κάνει έκπληξη στην 29χρονη αγαπημένη του, Dasha Zhukova , που βρισκόταν στην Μπιενάλε της Βενετίας.

«Τα σκάφη γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα και κρύβουν τη θέα», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Giorgio Orsoni, στις σκέψεις του οποίου είναι να επιβληθεί ένας νέος φόρος για τα πλεούμενα τύπου «Luna» που αγκυροβολούν στην Βενετία. «Τα γιοτ αυτά εµφανίζονται για να δουν τζάµπα την Βενετία, πρέπει να αρχίσουµε να τα περιορίζουµε», πρόσθεσε.

Τι να σου κάνει και ο έρμος ο δήμαρχος; Με μήκος 115 μέτρα, δεν το λες και μικρό το γιοτ του Ρώσου μεγιστάνα! Το σκαρί διαθέτει επίσης εσωτερική και εξωτερική πισίνα, δύο ελικοδρόμια, πύργο τηλεπικοινωνιών και σουίτες με ανέσεις που συναντά κανείς στα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία.

Είχε δεν είχε ο Abramovich, κατάφερε να γίνει talk of the town στην Βενετία, ενώ κάτοικοι και τουρίστες δεν έβλεπαν την εκπληκτική θέα αλλά... τους τεράστιους αλεξίσφαιρους υαλοπίνακες και το ελικοδρόμιο του «Luna»!

Πάλι καλά να λένε οι άνθρωποι... Ο Ρώσος μεγιστάνας είχε αφήσει στο σπίτι την θαλαμηγό του «Eclipse», με μήκος 170 μέτρα. Εκεί να δούμε τι θα βλέπανε!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top