Άντζελα Δημητρίου: «Υποφέρω. Είμαι πολύ ερωτευμένη»

Ξεπέρασε τον Στηβ Κακέτση και βρήκε νέο έρωτα!

Άντζελα Δημητρίου: «Υποφέρω. Είμαι πολύ ερωτευμένη»
Όχι θα κάτσει να σκάσει η Άντζελα. Σύντροφο ο Στηβ Κακέτσης; Μεχμέτ η Άντζελα! Ναι καλά είδατε. Η Λαίδη ερωτεύτηκε και μάλιστα έναν Τούρκο.

Το αποκάλυψε η ίδια, στην κάμερα του Star: «υποφέρω. Είμαι πολύ ερωτευμένη. Πάρα πολύ όμως, Μέχρι εδώ.Μου έχει έρθει κατακούτελα».

Πλατωνικός ο έρωτας βέβαια, καθώς δεν πρόκειται για έναν οποιοδήποτε «Μεχμέτ», αλλά για τον πρωταγωνιστή της σειράς «Ασημένια Φεγγάρια» με τον οποίο η Άντζελα δάγκωσε τη λαμαρίνα. «Θέλω να είναι ο σύντροφος μ��υ. Είναι κακό; δεν νομίζω».

Κακό δεν είναι… δύσκολο όμως ναι! Τι απέγινε όμως ο Στηβ Κακέτσης; «εγώ με τον Στηβ είμαστε τώρα πια δυο καλά φιλαράκια. Ο Στηβ έχει την σύντροφο του και εγώ τον εαυτό μου. Τον αγαπάω πάρα πολύ, τον ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ωραία χρόνια που περάσαμε μαζί, αλλά ως εδώ», ξεκαθάρισε η Λαίδη.

Ωστόσο, είναι σίγουρη ότι είναι δεν είναι «μαζί», εκείνη είναι η γυναίκα της ζωής του! «είμαι η γυναίκα της ζωής του. Δεν φταίω εγώ. Το DNA μου».

Και αν νομίζετε πως άφησε ασχολίαστο το «Dancing»; απατάστε! Το σχολίασε ΚΑΙ αυτό: «εμένα η Ελεονώρα μου άρεσε. Κάτι μου ΄κανε», δήλωσε ενώ χαρακτήρισε τον Γιώργο Γερολυμάτο ως… «παγοκολόνα και στημένο πράγμα».

Όσο για το αν έχει κάνει πλαστική; το μαρτύρησε και αυτό: «παντού. Όλο μου το κορμί. Τυχαίο; δεν νομίζω».

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top