Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χριστίνα Αλεξανιάν μιλάνε για όλα

Σύντομα θα φάμε κουφέτα από τον ηθοποιό

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χριστίνα Αλεξανιάν μιλάνε για όλα

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «θα σε κάνω βασίλισσα» ,ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χριστίνα Αλεξανιάν μιλάνε στο περιοδικό «Hello» για τις συνεργασίες που τους άφησαν μία πικρία: «ευτυχώς δεν είναι πολλές οι συν��ργασίες που μου άφησαν δυσάρεστες αναμνήσεις. Εξάλλου η δουλειά μας, ευτυχώς ή δυστυχώς έχει να κάνει με πολλούς ανθρώπους και θα πρέπει να υπάρχει χημεία» επισημαίνει ο Ιωσήφ Μαρινάκης ενώ η Χριστίνα Αλεξανιάν δηλώνει πως σε όλες της τις συνεργασίες υπήρξε πιο τυχερή.

Ο γοητευτικός ηθοποιός που εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει σχέση με τη γυμνάστρια Χρύσα Καλπάκη δηλώνει πως σύντομα θα φάμε κουφέτα αφού η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.

Η Χριστίνα, από την άλλη πλευρά έχει μία διαφορετική άποψη για το όσον αφορά τη δέσμευση και τη δημιουργία οικογένειας: « θέλω να έχω την ελευθερία μου μέσα στη συμβίωση. Αυτό το μοντέλο οικογένειας έχω στο μυαλό μου. Προς θεού όχι για να κάνει ο καθένας παράλληλες σχέσεις αλλά για να έχει χώρο και χρόνο να αναμετριέται με τον εαυτό του» διευκρινίζει η μελαχρινή ηθοποιός.

Κάνοντας την αυτοκριτική τους και οι δύο μας λένε και για τα ελαττώματά τους:« είμαι πολύ απόλυτη, λειτουργώ αυθόρμητα και είμαι εύπιστη» τονίζει η Χριστίνα ενώ ο Ιωσήφ αναφέρει πως είναι ξεροκέφαλος, πεισματάρης και επιπόλαιος!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top