Charlotte Casiraghi: Στο εξώφυλλο του Vogue πιο σέξι από ποτέ

Δείτε την να ποζάρει για τον Mario Testino

Charlotte Casiraghi: Στο εξώφυλλο του Vogue πιο σέξι από ποτέ

Εγγονή της Grace Kelly και κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, η Charlotte Casiraghi δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από απλά πανέμορφη.

Το απέδειξε για μια ακόμη φορά με την φωτογράφισή της για το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Vogue, το εξώφυλλο του οποίου ήδη διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Στα 25 της χρόνια, �� Charlotte αποπνέει όλη την αύρα της αριστοκρατικής της καταγωγής και όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να την καταστήσουν άξια απόγονο της δυναστείας των Μονεγάσκων, τόσο με το ύφος της, όσο και με τις στιλιστικές της επιλογές, τις οποίες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν επιμεληθεί Οίκοι όπως ο Gucci, Chanel, Balmain και Isabel Marant.

Αυτό βεβαίως για τους περισσότερους δεν αποτελεί πρωτοτυπία, καθώς η Casiraghi βρίσκεται πάντοτε στις πρώτες σειρές των μεγαλυτέρων επιδείξεων μόδας, ενώ το 2006 το Vanity Fair την τοποθέτησε στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη.

Αυτή τη φορά, φωτογραφήθηκε από τον μετρ του είδους Mario Testino. Το τελικό αποτέλεσμα θα το δούμε σε λίγες ημέρες. Τα πρώτα δείγματα πάντως δεν μαρτυρούν τίποτα λιγότερο από απλά τέλειο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top