«Στο κρεβάτι με την…Andriana!»

Η Sklenarikova τώρα ΚΑΙ … επιχειρηματίας

«Στο κρεβάτι με την…Andriana!»
Δυο ολόκληρες δεκαετίες μετρά η Andriana Sklenarikova στο χώρο του modeling. Η δίμετρη καλλονή με τα ατελείωτα πόδια συνεχίζει να γοητεύει στο χώρο της μόδας, αφού όχι μόνο δεν έχει περάσει η μπογιά της, αλλά συνεχίζει να είναι περιζήτητη!

Αυτό αποδεικνύει και η πρόσφατη φωτογράφηση της για λογαριασμό μεγάλου γαλλικού περιοδικού. Ο τίτλος της; «Στο κρεβάτι με την Αndriana» όπου η Τσέχα καλλονή, ποζάρει πάνω στο στρώμα, αλά Brigitte Bardot, επιδεικνύοντας τα ατελείωτα κάλλη της.

Η Sklenarikova, πρόσφατα αποφάσισε να διευρύνει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, σε ένα γνώριμο γι΄αυτήν χώρο, αυτόν των προϊόντων ομορφιάς.

«Πρόκειται για κάτι εντελώς καινού��γιο. Μια δουλειά που δεν αντιλήφθηκα από την αρχή πόσο πολύ χρόνο και προσωπική αφοσίωση απαιτεί», δήλωσε η ίδια.

Η επαγγελματική της στροφή, ήρθε μετά τις ανατροπές και στην προσωπική της ζωή, αφού μετά από 15 χρόνια γάμου, χώρισε με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Christian Karembeu.

Πλέον ,έχει κάνει μια καινούργια αρχή τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά της, αφού πρόσφατα την είδαμε με τον νέο της αγαπημένο να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην πανέμορφη Σαντορίνη.

Άλλωστε μότο της είναι «κάθε τέλος μια νέα αρχή», και φαίνεται πως το τηρεί κατά γράμμα!

Δείτε το video...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top