Ο Στέλιος Μάινας «Στη φωλιά των Κου Κου»: Η ηλικία του, η τηλεόραση και το θέατρο

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

Απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη κάθισε το μεσημέρι της Τρίτης ο Στέλιος Μάινας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του STAR για την ηλικία του και τη σχέση του με το χρόνο, αποκαλύπτοντας ακόμα ότι πριν από ένα μήνα έκλεισε τα 60.

«Είχα γενέθλια πριν από κανένα μήνα και μου λένε μη στεναχωριέσαι, γιατί μεγαλώνοντας κάθε φορά που έχεις γενέθλια νικάς το χρόνο. Για ακόμα μια χρονιά είσαι ζωντανός. Έκλεισα τα 60. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε ο ηθοποιός

Στη συνέχεια, μίλησε για το πόσα χρωστάει στην τηλεόραση, για την αποχή του από αυτή τα τελευταία χρόνια, αλλά και το πώς είναι να είσαι ηθοποιός το 2017.

«Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις πάντα. Οφείλω ένα μεγάλο κομμάτι τις αναγνωρισιμότητας μου στην τηλεόραση. Για να ξέρουμε τι λέμε και να είμαστε ειλικρινείς. Το κομμάτι του να περάσεις από την ανωνυμία στην επωνυμία, αν σου δοθεί η ευκαιρία και η δυνατότητα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα διαχείρισης προσωπικότητας που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και δεν έχει να κάνει ούτε με την τηλεόραση, ούτε με το θέατρο, ούτε με τίποτα. Έχει να κάνει μόνο με την προσωπικότητά σου. Έχω περάσει το τεστ πριν από αρκετά χρόνια. Η διαφορά είναι μεγαλώνοντας οι απαιτήσεις σου απέναντι στα πράγματα διαφοροποιούνται. Δεν είναι το θέμα ότι γίνεσαι πιο απαιτητικός, απλώς βλέπεις τα πράγματα όσο μεγαλώνεις με μια διαφορετική οπτική. Με αποτέλεσμα, οι δουλειές που θα ήθελα να κάνω, δεν γίνονται. Σήμερα η τηλεόραση δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει τις μεγάλες παραγωγές. Μεγάλη παραγωγή δεν είναι μόνο σκηνικά, κοστούμια κλπ, είναι το ανθρώπινο δυναμικό», πρόσθεσε.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παράσταση Νίκη στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στην οποία πρωταγωνιστεί.

 

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top