Αναρχία στο σπίτι των Μπραντζελίνα: Ο Μάντοξ έπινε αλκοόλ από 9 ετών!

Αποκαλύψεις "φωτιά'' για τον τρόπο που ανέτρεφαν τα παιδιά τους Τζολί-Πιτ

Αναρχία στο σπίτι των Μπραντζελίνα: Ο Μάντοξ έπινε αλκοόλ από 9 ετών!
Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις για την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ μετά την είδηση-«βόμβα» για το διαζύγιο!
0506A7D8000005DC-3801319-image-a-64_1474505229478.jpg

Οι περισσότεροι αν όχι όλοι, θεωρούσαν πως το διάσημο ζευγάρι είχε την τέλεια οικογένεια, τουλάχιστον αυτό έδειχνε στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Να όμως που τα πράγματα δεν ήταν έτσι! Σύμφωνα με την «Daily Mail» στο σπίτι των Μπραντζελίνα επικρατούσε το απόλυτο χάος.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το γεγονός ότι τα παιδιά δεν έχουν πάει ποτέ στο σχολείο, διότι η Αντζελίνα Τζολί προτιμούσε να τους έχει δάσκαλο στο σπίτι. Και να έχει και έξι νταντάδες (μια για το κάθε ένα) να τα φροντίζουν. Ο Μάντοξ κάνει μαθήματα πιάνου, μιλάει άπ��αιστα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Η ίδια η Τζολί είχε προσλάβει καθηγητές για να τους κάνουν μαθήματα. Κάποια στιγμή πριν από χρόνια, είχε αποφασίσει να γράψει τον μεγάλο της γιο, τον Μάντοξ, στο Γαλλικό σχολείο στο Λος Άντζελες αλλά γρήγορα τον... γύρισε σπίτι. Τώρα σκέφτεται πάλι να στείλει τα παιδιά της σχολείο για να κοινωνικοποιηθούν. Μια ιδέα που μάλλον βρίσκει σύμφωνο τον Μπραντ Πιτ.

«Στο σπίτι μας επικρατεί χάος από το πρωί μέχρι να σβήσουν τα φώτα το βράδυ, κάποιες φορές ακόμα και μετά απ’ αυτό» είχε πει ο Μπραντ Πιτ σε μία από τις δηλώσεις του.
38A6194000000578-3801319-image-a-67_1474505317297.jpg

Αξίζει να αναφέρουμε πως μία από τις baby-sitters που είχε δουλέψει στο παρελθόν για λογαρισμό των χoλιγουντιανών ηθοποιών αποκάλυψε στο περιοδικό In Touch πως τα παιδιά έβριζαν συνεχώς το ένα το άλλο, μάλωναν και πως ο Μάντοξ και ο Παξ είχαν οξύθυμο χαρακτήρα. Ισχυρίζεται επίσης πως ο 15χρονος σήμερα Μάντοξ, όταν ήταν εννέα ετών έπινε κρασί και οδηγούσε αυτοκίνητο εντός των ορίων του σπιτιού της οικογένειας.

Στη συνέχεια η νταντά δήλωσε: «Δεν έχουν κανέναν έλεγχο πάνω στα παιδιά. Μέσα στη νύχτα τρέχουν στο διάδρομο και ξυπνούν τους γονείς τους για να μπουν στα κρεβάτια τους».

Κάποτε, ο ίδιος ο Πιτ είχε αποκαλύψει ότι έβαλε τιμωρία τον 5χρονο (τότε) Παξ και σε αντίποινα ο μικρός κατουριόταν πάνω του. Λέγεται επίσης ο 52χρονος σταρ είχε προσπαθήσει να βάλει όρια στα παιδιά αλλά η Τζολί δεν έκανε ποτέ το ίδιο.

Βέβαια, σάλος είχε προκληθεί και για την απόφαση της πρωτότοκης κόρης τους Σιλόχ να ντύνεται σαν αγόρι από τα τρία της χρόνια και να τη φωνάζουν Τζον.

Ο Μάντοξ λατρεύει τα όπλα. Όταν ήταν έξι ετών, η Τζολί είχε δηλώσει: «Του αρέσει ο πόλεμος και τα όπλα. Την Ημέρα της Μητέρας, σχεδίασε ένα πολυβόλο και ο Μπραντ έβαλε και το έφτιαξαν κολιέ. Ήταν πολύ γλυκό». Χρόνια αργότερα είπε πως ήταν η ίδια (όπως έκανε και για εκείνη η μητέρα της) που αγόρασε στον Μάντοξ τα πρώτα του στιλέτα για να ξεκινήσει τη συλλογή του. Ως δώρο γενεθλίων στα οκτώ του χρόνια, τον πήγε σε ένα στρατόπεδο προσφύγων στο Ιράκ.
38AA25C000000578-3801319-image-a-63_1474505130562.jpg

Η ίδια πηγή αναφέρει πως
τόσο η Τζολί όσο και ο Πιτ δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την καθημερινότητα των παιδιών τους. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που έχουν νταντά για το κάθε ένα: να τα ταΐζουν, να βλέπουν μαζί τους παιδικά και να τα προσέχουν την ώρα που οι γονείς τους είτε εξαφανίζονται σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου, για να μείνουν λίγο μόνοι τους, είτε γιατί μετά από ένα ταξίδι κοιμούνται για να συνέλθουν από το jet lag.

Τέλος η νταντά πρόσθεσε: «Ο Μπραντ μπορεί να εμφανιζόταν ξαφνικά και να αποφάσιζε να φάει πίτσα με τα παιδιά ή τα έβγαζε βόλτα όλη την ημέρα καταργώντας τη ρουτίνα τους. Μια φορά πήραν τα δίδυμα (Κνοξ και Βιβιέν) μέσα στη νύχτα στην Ιορδανία για να φάνε παγωτό».

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top