ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Βάφτισε τον 9χρονο γιο της η Δέσποινα Βανδή

Το μυστήριο έγινε στην Ελούντα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Βάφτισε τον 9χρονο γιο  της η Δέσποινα Βανδή

Στην Κρήτη εκτός από τις διακοπές της η Δέσποινα Βανδή έκανε και τη βάφτιση του 9χρονου γιου της, Γιώργου.

Φορώντας ένα άσπρο κοντό φόρεμα και λάμποντας από ευτυχία η τραγουδίστρια έφτασε σε εκκλησία στην Ελούντα μαζί με την κόρη της, Μελίνα.

Φίλοι και γνωστοί έδωσαν το «παρών» στο μυστήριο που έγινε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης.

Τη μεγάλη της χαρά η τραγουδίστρια είπε να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο Instagram της ενώ έκανε και μία τρυφερή αποκάλυψη.

βανδήηηη (800x518).jpg

(Στη φωτογραφία είναι η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον καλό της φίλο και συνάδελφο Ηλία Κοκκοτό)

«11 χρόνια μετά πάλι εδώ στην ίδια εκκλησία !Στην Κρήτη !Έχει τη χάρη του να βαφτίζεις ένα παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία από ο, τι είθισται! Το απολαμβάνουν όλοι περισσότερο και προπάντων το ίδιο το παιδί!Μονο χαμόγελα θα χω να θυμάμαι από τη σημερινή μέρα !Και το σπουδαιότερο, το φωτεινό πρόσωπο του γιου μου».

βανδή 2 (800x512).jpg

Τον λόγο που τόσο εκείνη όσο και ο Ντέμης αποφάσισαν να βαφτίσουν το γιο τους σε τόσο μεγάλη ηλικία, είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια σε προηγούμενη συνέντευξη της.

«Ο Γιώργος θα γίνει 8 τον Αύγουστο (σ.σ του 2015). Θέλουμε να τον βαφτίσουμε. Κάθε καλοκαίρι λέμε ότι θα το κάνουμε, αλλά δεν έχουμε προλάβει. Του το έχουμε υποσχεθεί. Ο ίδιος νομίζει ότι θα τον βαφτίσουμε όπως βαφτίζονται τα μικρά και του λέω “Παιδί μου, θα φοράς μαγιό. Στη θάλασσα θα σε βαφτίσουμε. Μην ανησυχείς!”» είχε πει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top