Ελληνίδα ηθοποιός: «Έπαθα ραιβόκρανο λόγω των capital controls. Ήμουν 25 μέρες με κολάρο!»

Τι εξομολογείται για την περιπέτεια με την υγεία της/Πρώτη ανάρτηση: 15/07/2016 00:00

Ελληνίδα ηθοποιός: «Έπαθα ραιβόκρανο λόγω των capital controls. Ήμουν 25 μέρες με κολάρο!»

Επιπτώσεις στην υγεία γνωστής ηθοποιού είχε η επιβολή των capital controls, καθώς, από το υπερβολικό άγχος και τo αίσθημα αβεβαιότητας, υπέστη ραιβόκρανο κι αναγκάστηκε να κυκλοφορεί με κολάρο!

«Ήταν εφιαλτικό! Αρρώστησα πραγματικά από την κατάσταση. Έπαθα ραιβόκρανο και ήμουν 25 μέρες με κολάρο από το άγχος μου! Ετοιμάζαμε την περιοδεία μας με το θέατρο και όλα τινάχτηκαν στον αέρα», λέει, στο περιοδικό «You», η Άννα Μενενάκου.

Εκτός από τον αντίκτυπο στα επαγγελματικά της, η ηθοποιός -που έχει πάρει μέρος σε σειρές όπως οι «Μαρία η άσχημη», «Singles», «Πίσω στο σπίτι» και «Μάλιστα σεφ»- επηρεάστηκε και από την ευρύτερη κατάσταση που επικρατούσε: «ήταν απλωμένο αυτό το σύννεφο πάνω σε όλη τη χώρα και η ενέργεια που έβγαινε ήταν ό,τι πιο λυπηρό έχω ζήσει στη ζωή μου. Και εκεί κατάλαβα πόσο οι άνθρωποι εξαρτιόμαστε από κάτι υλικό και μπορούμε να καταρρεύσουμε όταν μας το πάρουν. Δεν γίνεται να ορίζεις τη ζωή σου γύρω από το ευρώ!».

Σημειώνουμε ότι το ραιβόκρανο είναι μία νευρολογική πάθηση που επηρεάζει τους μύες του αυχένα, κάνοντας το κεφάλι να γέρνει, είτε προς τα πλάγια, είτε προς τα πίσω ή πολύ μπροστά, ενώ το πηγούνι ανασηκώνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αποτελεί χρόνια νόσο που μπορεί να διαρκέσει για πάντα, ενώ συχνότερα εμφανίζεται σε βρέφη και στην μέση ηλικία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top