Συγκλονίζει η Κορινθίου: «Είχα αποκόλληση πλακούντα, λιποθυμίες και αφυδάτωση»

Οι δυσκολίες της πρώτης εγκυμοσύνης και το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού

Συγκλονίζει η Κορινθίου: «Είχα αποκόλληση πλακούντα, λιποθυμίες και αφυδάτωση»

​Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πρώτη της εγκυμοσύνη, στη διάρκεια της οποίας μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο, περιγράφει η Μαρία Κορινθίου, ενώ μιλά και για το ενεχόμενο να γίνει δεύτερη φορά μητέρα!

«Γνωρίζω ότι αυτό που πέρασα μπορεί να μην το ξαναπεράσω, απλώς κανείς δεν μπορεί να μου το εγγυηθεί. Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Μου είχαν τύχει όλα! Από το να μείνω στο κρεβάτι γιατί είχα αποκόλληση πλακούντα, μέχρι λιποθυμίες και αφυδάτωση! Μέχρι τον 8ο μήνα έκανα εμετούς και μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία», εξομολογείται, στο περιοδικό «You», η ηθοποιός.

Παράλληλα, η Μαρία αναφέρει πως ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης, ήθελε και θέλει να κάνουν δεύτερο παιδί, ενώ αδερφάκι της ζητάει και η κορούλα τους, η Ισμήνη.

«Η ιδέα του δεύτερου παιδιού έχει απομακρυνθεί λιγάκι από το μυαλό μου. Όταν η Ισμήνη πήγε στην Α’ Δημοτικού είπα “πέφτω με τα μούτρα στη δουλειά”, γιατί τη στερήθηκα επειδή έμεινα έγκυος στα 28 μου και τα παράτησα όλα για να είμαι με το παιδί μου», συνεχίζει η ηθοποιός, προσθέτοντας πως δεν έχει βάλει προθεσμία, αλλά καλό είναι, αν αποκτήσει κι άλλο παιδί, να έρθει πριν από τα 40.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top