Λούκας Γιώρκας για Έλενα Ράπτη: «Ήμουν λίγο ακραίος - Κάναμε ένα χρόνο να μιλήσουμε»!

Όσα εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής για τη σχέση τους

Λούκας Γιώρκας για Έλενα Ράπτη: «Ήμουν λίγο ακραίος - Κάναμε ένα χρόνο να μιλήσουμε»!

​Τον… ανατρεπτικό τρόπο με τον οποίο γνώρισε την Έλενα Ράπτη, αλλά και το λόγο για τον οποίο δεν μιλούσαν επί ένα χρόνο, αποκάλυψε ο Λούκας Γιώρκας, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς αντιμετωπίζουν τη δημοσιότητα στη σχέση τους.

«Ήταν λίγο μυστήρια η κατάσταση… Είχαμε μιλήσει ένα χρόνο πριν, σε μία καφετέρια. Επειδή έχω κοινωνικές ανησυχίες, την βρήκα μπροστά μου και πήγα να της τα πω!», είπε, στην εκπομπή «The 2Night Show», ο 29χρονος τραγουδιστής και συνέχισε: «η φάση δεν πήγε όπως την περίμενα και κάναμε ένα χρόνο να ξαναμιλήσουμε! Ήμουν λίγο ακραίος».

Επισημαίνοντας πως όλα έρχονται την κατάλληλη στιγμή, ο τραγουδιστής τόνισε ότι δεν αφήνουν, τόσο την ιδιότητα της Έλενας, όσο και τα φώτα της δημοσιότητας, να εγκλωβίζουν τη σχέση τους.

«Δεν με αφορούν τα παπαράτσι! Ποτέ μου δεν τα προκάλεσα, ποτέ μου δεν τα παρατήρησα. Και, για να είμαι ειλικρινής, σέβομαι και κατανοώ τη δουλειά που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, αλλά δεν συμμετέχω οικειοθελώς σε αυτό», ανέφερε ο Λούκας και τόνισε πως είναι πάντα ο εαυτός του και αυθόρμητος με την αγαπημένη του, χωρίς να σκέφτεται πως μπορεί να τους φωτογραφήσουν σε τρυφερά ενσταντανέ.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο τραγουδιστής

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top