Η απάντηση του Γιάννη Βαρδή στην χήρα του πατέρα του-Οι αποκαλύψεις που προκάλεσαν αίσθηση

ΔΕΙΤΕ τι υποστήριξε ο τραγουδιστής μετά τη μήνυση της Φιλοθέης Μωβ

Την απάντησή του στις καταγγελίες της συζύγου του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ, έδωσε ο Γιάννης Βαρδής με παρέμβασή του στην εκπομπή «Τatiana Live».

Λίγο λοιπόν μετά την μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη της χήρας του Γιάννη Βαρδή, ο οποίος έφυγε πριν ενάμιση χρόνο από τη ζωή, ο τραγουδιστής μίλησε πρώτη φορά για την δικαστική τους διαμάχη, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο άλλαξε τις κλειδαριές στο σπίτι και της ζήτησε να φύγει!

«Την είχα παρακαλέσει πάρα πολλές φορές, της είχα πει πότε έχει σκοπό να φύγει από το σπίτι. Συνέχεια έπαιρνε παράταση αυτό το θέμα. Είπαμε, όπως είπε και η δικηγόρος της πριν, μετά τις γιορτές. Και κάποια στιγμή της είπα ότι περιμένουμε παιδί, ότι νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια να είμαι από πάνω (στον πάνω όροφο). Πίστευα λοιπόν ότι είχα ένα πολύ καλό στοιχείο στα χέρια μου, ότι θα κάνω οικογένεια και ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου και της είπα, αν είναι εύκολο, να φύγει. Κάθε φορά που της έλεγα αν μπορεί να φύγει, μου έλεγε να μείνει λίγο ακόμα! Έπαιρνε παράταση δηλαδή! Όλο αυτό κράτησε 15 μήνες!» ανέφερε ο Γιάννης Βαρδής και πρόσθεσε:

«Όταν λοιπόν της είπα ότι σκεφτόμαστε με τη μέλλουσα σύζυγό μου να μείνουμε πάνω και ότι περιμένουμε ένα νέο μέλος στην οικογένεια, ��ε ρώτησε “σε πόσο καιρό γεννάτε;”, της απάντησα “σε πέντε μήνες”, και μου είπε “κοίταξε να δεις, εγώ από εδώ δεν πρόκειται να φύγω ποτέ. Αν θέλεις μπορείς να ακολουθήσεις τη δικαστική οδό”. Εκεί λοιπόν ξύπνησα λίγο περίεργα και είπα στον εαυτό μου πως οπωσδήποτε πρέπει να κάνω την αποδοχή κληρονομιάς γιατί μέχρι τότε δεν είχα κάνει τίποτα. Έτσι, έκανα την αποδοχή κληρονομιάς και ναι όντως άλλαξα τις κλειδαριές. Πριν στείλω το εξώδικο μου έκανε αγωγή, έγινε δικαστήριο και κοινή συναινέσει των δικηγόρων επιτράπηκε να μπει στο σπίτι πέντε φορές και να πάρει τα πράγματα που ήθελε. Ένα λοιπόν συμβάν το οποίο έχει τελειώσει -γιατί ξαναλέω ήταν κοινή συναινέσει και παρόλα αυτά μου κάνει μήνυση για το ίδιο πράγμα που έχει υπογράψει και έχει τελειώσει- μου κάνει αρκετά αστείο μπορώ να πω και μου κάνει και δυσάρεστο γιατί το έδωσε μόνη της στα κανάλια το θέμα. Όταν κάποιος άνθρωπος βγάζει ένα τέτοιο θέμα στην τηλεόραση προσβάλλει τον πατέρα μου, την προσωπικότητά του, τα παιδιά του –που εκείνος είμαι σίγουρος ότι δεν ήθελε κάτι τέτοιο- και επίσης προσβάλλει και το νέο μέλος που έρχεται στη ζωή γιατί είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και το θεωρώ απαράδεκτο τη συγκεκριμένη στιγμή να βγάζει ένα τέτοιο θέμα στην τηλεόραση. Επειδή μίλησε για παιδεία, επειδή μίλησε για αγάπη προς τα ζώα, που εμείς τα σκυλάκια τα αγαπούσαμε και τα φροντίζαμε καθημερινά. Παρένθεση ήταν αυτό απλά ήθελα να το πω!»

5466_VARDIS_FILOTHEI_VARDI_492014.jpg
«Δεν πήρε εικόνες και φωτογραφίες του πατέρα μου αλλά πίνακες και μαχαιροπήρουνα»

«Δεν ξέρω αν είμαι νοήμων άνθρωπος ή αν είμαι παράλογος αλλά θεωρώ πολύ αστείο όταν κοινή συναινέσει έχει έρθει στο σπίτι πέντε φορές, έχει πάρει πράγματα, άπειρα πράγματα. Όχι αυτά που είπε. Θα της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί δεν πήρε εικόνες του πατέρα μου, δεν πήρε φωτογραφίες του πατέρα μου, δεν πήρε την αγαπημένη του κούπα, δεν πήρε τα αγαπημένα του μπλουζάκια, πήρε άλλα πράγματα που για εκείνη είχαν αξία. Όπως πίνακες, μαχαιροπήρουνα, μπαχαρικά, το λάπτοπ. Οkay! O καθένας σκέφτεται με τη δική του λογική. Με βάση λοιπόν τη δική μου λογική το θεωρώ υπερβολικά αστείο, ένας άνθρωπος που έχει δώσει τη συγκατάθεσή του, είναι κοινή συνα��νέσει και από τις δύο πλευρές, αυτό το θέμα να διαιωνίζεται, να το δίνει στα κανάλια και να κάνει μήνυση για το ίδιο θέμα που έχει δώσει συγκατάθεση!»

Ο λογαριασμός στη Βουλγαρία του Αντώνη Βαρδή στον οποίο ήταν δικαιούχος ο Γιάννης Βαρδής

«Κάποια στιγμή πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα (…) και μου είπαν ότι ο λογαριασμός είναι μπλοκαρισμένος γιατί έχει πάρει η Σκιτζή Μαρία, όπως είναι το κανονικό της όνομα, η σύζυγος του πατέρα μου -είναι καταγεγραμμένη η κλήση της στην τρ��πεζα, στα κεντρικά στη Βουλγαρία-και είπε ότι έχει χαθεί ο άνθρωπος αυτός από τη ζωή και σας στέλνω και χαρτί εγγυτέρων συγγενών. Αυτό λοιπόν με ενόχλησε πολύ γιατί αυτός ο άνθρωπος –ασχέτως τι λέει- έχει κάποιες βλέψεις που όλο αυτό το διάστημα, όσο ο πατέρας μου ήταν εν ζωή, μπορούσε να τις διαχειρίζεται και να τις ελέγχει» ανέφερε ο Γιάννης Βαρδής και αφού έστειλε το σχετικό έγγραφο πρόσθεσε: «Εγώ θα εστιάσω κάπου αλλού! Στην ημερομηνία! Είναι ένα μήνα αφού έφυγε ο μπαμπάς μου. Το λέω και πραγματικά σοκάρομαι. Για ποιο λόγο να βγάλει αυτό το χαρτί; Εγώ πενθούσα! Αν δεν πενθούσα μπορεί να το έβγαζα και εγώ! Άρα ακόμα και αυτή η ημερομηνία εμένα μου δείχνει ότι είχε σώας τα φρένας, δεν υπήρχε κανένα πένθος και έκανε πράγματα ίσως για κάποιο σκοπό. Δεν το ξέρω αυτό το σκοπό 100% αλλά η ημερομηνία με σοκάρει. Να ξέρετε ότι την ρώτησα για αυτό το χαρτί γιατί το έβγαλε τόσο σύντομα και μου απάντησε “γιατί Γιάννη μου θα μας χρειαστεί”». Σε ποιον θα χρειαστεί αυτό το χαρτί; Αφού ήμασταν οικογένεια, όπως λέει! Δεν υπάρχουν άλλοι κληρονόμοι! Άρα λοιπόν γιατί πήγε από μόνη της να βγάλει αυτό το χαρτί; Εμένα προσωπικά με σοκάρει!»

«Ο γάμος τους έγινε 2,5 μήνες πριν φύγει ο πατέρας μου»

«Ο γάμος τους έγινε 2,5 μήνες πριν φύγει ο μπαμπάς μου. Όταν ο μπαμπάς μου ήταν πολύ άρρωστος, όταν ο μπαμπάς μου δεν μπορούσε να μιλήσει, όταν η επικοινωνία μεταξύ μας ήταν πάρα πολύ δύσκολη, όταν επίσης δεν μπορούσε να υπογράψει. Θεωρώ πως ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος που έβαλα την υπογραφή μου (ήταν μάρτυρας). Εκείνη την ημέρα μου είπε ότι ο μπαμπάς σου μου είπε να παντρευτούμε, εγώ δεν είχα να χωρίσω τίποτα με την Φιλοθέη, την πίστεψα ενώ ήξερα ότι ο μπαμπάς μου δεν μιλάει. Και έβαλα λοιπόν την υπογραφή μου! Και δυστυχώς έφυγα από το σπίτι για να πάω να πάρω φάρμακα. Η κλινική εικόνα του πατέρα μου εκείνη την ημέρα ήταν περίεργη, έφυγα και κοιμόταν και γύρισα και κοιμόταν. Πίστευα ότι αν παντρευτούν θα του δώσει χαρά, πίστευα ότι θα πάνε όλα πολύ καλά. Γενικά μέχρι και το τέλος, παρόλο που είχε μια κατιούσα όλη αυτή η κατάσταση, ήμουν πολύ αισιόδοξος και ότι ο πατέρας μου τελικά θα την γλιτώσει. Για αυτό λοιπόν έβαλα και την υπογραφή μου! (…) Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο με βάση τη δική μου λογική θεωρώ πως περιμένεις να γίνει καλά και μετά να τον παντρευτείς ή να συνεχίσεις μαζί του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας άνθρωπος βλέποντας το σύντροφό του σε αυτή την κατάσταση τον παντρεύεται όταν είναι τόσο πολύ άρρωστος. Με λυπεί πάρα πολύ αυτό. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα πλέον για αυτό το κομμάτι. Έχω βάλει πλέον την υπογραφή μου» ανέφερε ενώ έστειλε και την ληξιαρχική πράξη γάμου.

εεεε.jpg

«Δεν γίναμε ποτέ οικογένεια. Η κόρη της δεν έμενε μόνιμα στο σπίτι μας»

«Νομίζω δεν γίναμε ποτέ οικογένεια. Νομίζω ότι υπήρχε ένας σεβασμός μεταξύ μας, σεβασμός για την επιλογή του πατέρα μου, σεβασμός της κυρίας για τα παιδιά του, μέχρι εκεί όμως. Ήταν τυπικά τα πράγματα» ανέφερε και πρόσθεσε για την κόρη της: «Με την κόρη της δεν είχαμε καμία σχέση. Το κοριτσάκι αυτό δεν έμενε ποτέ μόνιμα στο σπίτι μας. Έμενε πάντα στο μοναστήρι που είναι κοντά στο σπίτι μας. Και η μαμά του δεν έμενε όλα αυτά τα χρόνια που έχουν ειπωθεί μόνιμα στο σπίτι. Τα τελευταία χρόνια έμενε μόνιμα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτη φορά:Η χήρα του Α.Βαρδή λύνει τη σιωπή της και εξηγεί γιατί έκανε μήνυση στα παιδιά του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top