Γνωστό μοντέλο: «Έχω καρκίνο του μαστού! Είναι σοκαριστικό! Φοβάμαι πολύ»!

Τι είπε για την «μάχη» με την ασθένεια από την οποία έχασε την μητέρα της

Γνωστό μοντέλο: «Έχω καρκίνο του μαστού! Είναι σοκαριστικό! Φοβάμαι πολύ»!

Το ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού, από τον οποίο «έφυγε» η μητέρα της, εξομολογείται πασίγνωστη καλλονή, που έχει γράψει τη δική της ιστορία στις πασαρέλες και τα περιοδικά μόδας!

«Είναι σκληρό για μένα να το λέω, αλλά έχω καρκίνο του μαστού! Εδώ και δύο εβδομάδες το ξέρω», λέει, σε αποκλειστική συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Τζάνις Ντίκινσον, η ιέρεια της μόδας του ’70 και του ’80.

janice_dickinson.jpg

Η Τζάνις, που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του σούπερ μόντελ στην ιστορία του μόντελινγκ, έμαθε για την ασθένειά της στις 12 Μαρτίου, οπότε και πήγε στο γιατρό για ένα πρόβλημα με το στομάχι της.

«Έπιασε έναν μικρό όγκο, στο μέγεθος μπιζελιού, στο δεξί μου στήθος. Όταν το πίεσε λίγο, πόνεσα. Είπα από μέσα μου “μπίνγκο, σίγουρα έχω καρκίνο”», αναφέρει το μοντέλο, προσθέτοντας πως η μαστογραφία και η βιοψία επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες.

657full-janice-dickinson.jpg

Με δάκρυα στα μάτια, η 61χρονη -που στο παρελθόν έχει παραδεχθεί ότι καταστράφηκε οικονομικά κάνοντας διαρκώς πλαστικές- δεν κρύβει ότι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση: «είναι ακόμα πολύ σοκαριστικό! Φοβάμαι πολύ! Αλλά δεν θα το αφήσω να με ρίξει. Δεν θα επιτρέψω στο φόβο να με ορίσει. Θα το ξεπεράσω, θα είμαι μια χαρά. Όταν το έμαθα έζησα τον εφιάλτη! Φοβήθηκα για τα δυο παιδιά μου, τον αγαπημένο μου αρραβωνιαστικό, τον 4χρονο εγγονό μου... Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πως θα τρελαθούν».

«Είμαι εδώ για τις γυναίκες όλου του κόσμου. Και τους λέω το εξής: “πρέπει να σας αγαπάτε”. Mητέρες, κόρες, αδελφές, αυτό πρέπει να το θυμίζετε συνέχεια στον εαυτό σας», επισημαίνει η Τζάνις και, αφού ευχαριστεί την οικογένειά της και όσους είναι στ�� πλευρό της, δηλώνει αποφασισμένη να νικήσει την ασθένεια. «Αυτό δεν είναι πάρτι οίκτου. Είμαι η Τζάνις Ντίκινσον και θα είμαι εδώ για πολύ, πολύ καιρό! Δεν με ξεφορτώνεστε ακόμη!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top