ΔΕΙΤΕ ποιός διαψεύδει τη σχέση του με Ελληνίδα ηθοποιό αλλά είναι διαρκώς μαζί της!

Τι απαντά στα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι εδώ και μήνες

ΔΕΙΤΕ ποιός διαψεύδει τη σχέση του με Ελληνίδα ηθοποιό αλλά είναι διαρκώς μαζί της!

​Φίλος από τα παλιά δηλώνει Έλληνας σκηνοθέτης όταν τον ρωτούν για τη σχέση του με γνωστή ηθοποιό, παρά το ότι εδώ και μήνες τους έχουν «τσακώσει» αρκετές φορές σε τρυφερές στιγμές!

«Είναι ένας άνθρωπος που ξέρω 20 χρόνια, είμαστε φίλοι, συνεργαζόμαστε πολύ καλά και μακάρι να ξανασυναντηθούμε. Προσπαθώ και στο μέλλον να ξαναδουλέψουμε μαζί», λέει, στο περιοδικό «Ok!», ο Λευτέρης Γιοβανίδης, που φέρεται ως ο σύντροφος της Δήμητρας Ματσούκα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός ήταν ζευγάρι πριν από δύο χρόνια, ενώ οι φήμες λένε πως από το Καλοκαίρι είναι ξανά μαζί και, μάλιστα, κάνουν την μία δημόσια εμφάνιση μετά την άλλη.

Resizer (1).jpg
(Ο Λευτέρης και η Δήμητρα το Καλοκαίρι στην Μύκονο, οπότε και λέγεται ότι επανασυνδέθηκαν)

Σε ερώτηση για το αν διάβαζε ή αδιαφορούσε για τα εν λόγω δημοσιεύματα, ο σκηνοθέτης απαντά: «δε γινόταν να μην τα διαβάζω. Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που ήταν αστεία και θέλω να τους πω συγχαρητήρια για τη φαντασία τους! Με στεναχωρούν κάποια, γιατί δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και δεν είμαι άνθρωπος που το έχω κυνηγήσει ποτέ αυτό».

Τέλος, αναφορικά με την αντίδραση του γιου του σε όσα λέγονται για τον μπαμπά του και την ηθοποιό, ο Λευτέρης επισημαίνει ότι «το παιδί καταλαβαίνει, με ρωτάει και μπορώ να του εξηγήσω. Ούτως ή άλλως, είναι 10 ετών που μπορεί να έχει απόλυτη ενημέρωση και γνώση του τι συμβαίνει και τι δεν συμβαίνει».

9585_GIOVANIDIS_.jpg
(Η πιο πρόσφατη κοινή δημόσια εμφάνιση Λευτέρη - Δήμητρας, στα τέλη Φλεβάρη)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ζευγάρι της ελληνικής showbiz στα μπουζούκια μετά την επανασύνδεση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top