«Αλάνια, θα σκίσουμε αύριο!»: Όσα ��κανε ο Παντελής μέχρι το τραγικό τροχαίο!

Από την πρόβα και τη διασκέδαση… στο θάνατο

«Αλάνια, θα σκίσουμε αύριο!»: Όσα έκανε ο Παντελής μέχρι το τραγικό τροχαίο!

​Έτοιμος για την πρεμιέρα και χαμογελαστός με τους φίλους του ήταν ο Παντελής Παντελίδης μέχρι την τραγική στιγμή που κόπηκε το νήμα της ζωής του, το πρωί της περασμένης Πέμπτης, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

«Αλάνια, θα σκίσουμε αύριο!»

Το απόγευμα της μοιραίας μέρας, γύρω στις 17:00, ο αδικοχαμένος τραγουδιστής πήγε στο νυχτερινό κέντρο «Teatro», όπου θα ξεκινούσε την Παρασκευή, με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Ντυμένος χαλαρά, με φόρμες, ο Παντελής ήταν χαμογελαστός και δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο θέμα που είχε ξεσπάσει με το στίχο για την «γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα». Εξάλλου, το πρωί εκείνης της ημέρας, είχε αναγνωρίσει δημόσια την αστοχία του και ζήτησε «συγγνώμη», ανακοινώνοντας ότι το τραγούδι αποσύρεται.

12767475_976883782393589_237498166_n.jpg
(Φωτογραφία από τις πρόβες, που δημοσίευσε προ ημερών ο Παντελής στα social media)

Η πρόβα πήγε εξαιρετικά και ο τραγουδιστής, φανερά ενθουσιασμένος, είπε στους συνεργάτες του «αλάνια, θα σκίσουμε!», όπως αναφέρει το ένθετο «Real Life» της εφημερίδας «Real News».

Στη συνέχεια, σχημάτισε ένα πηγαδάκι με τη Δέσποινα και τον Κώστα και παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Ρόμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, ενώ παρήγγειλαν φαγητό και έφαγαν.

Για ποτάκι στο στέκι του

Λίγο πριν τις 02:00 το πρωί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Παντελής αναχώρησε για το το «Απλά Ελληνικά» στη Γλυφάδα, το μαγαζί όπου έκανε τις πρώτες live εμφανίσεις του και το οποίο ήταν στέκι του.

Εκεί τον περίμεναν οι δύο κοπέλες που ήταν μαζί του στο μοιραίο δυστύχημα, η 21χρονη Φρόσω και η 30χρονη Μίνα, οι οποίες τον γνώριζαν από την εποχή που, άγνωστος ακόμη στο ευρύ κοινό, «ξεσήκωνε» τους θαμώνες του μαγαζιού.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, οι τρεις τους αναχώρησαν με προορισμό ένα φιλικό σπίτι, όπου είχαν δώσει ραντεβού για να παίξουν χαρτιά. Μάλιστα, η 30χρονη έχει «ανεβάσει» στο Instagram φωτογραφίες που δείχνουν ένα τραπέζι με πράσινη τσόχα, τραπουλόχαρτα, μάρκες κι ένα ποτήρι που μοιάζει να έχει σαμπάνια.

fwto1.jpg
(Η φωτογραφία της Μίνας)

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που ακολούθησε: λίγες ώρες μετά την πρόβα και τη διασκέδαση με φίλους, το τζιπ του Παντελή βγήκε από το δρόμο, στερώντας του τη ζωή και στέλνοντας τις δύο κοπέλες στο νοσοκομείο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Τα μυστήρια της αλλαγής της τελευταίας διαδρομής του Παντελίδη που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

- Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από την ταφή του Παντελή Παντελίδη!

- Ο Παντελίδης έβαλε το σώμα του σαν ασπίδα και ΕΣΩΣΕ την 21χρονη Φρόσω

- Οι θαυμαστές του Παντελίδη στο σημείο που ΕΣΒΗΣΕ ο τραγουδιστής-Η μαντινάδα που ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top